2777
2789
عنوان

ریزش شدید مو

| مشاهده متن کامل بحث + 521 بازدید | 62 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یه دارو هست تزریق میکنن توی سر زیرپوستیه 

گرونه؟درد داره؟

موهایی ک ریخته برمیگرده؟

ما افسرده نیستیم،در جهانِ تهی از معنایِ امروز، ما فرسوده‌ایم! زیر بارِ روزمرگی‌ها...در جهانی که ما کار میکنیم که غذا بخوریم و هیچ معنایی درش نیست ؛ ما عملا هر روز داریم به بخشی مهم از وجودمون بی‌اعتنایی و توهین میکنیم. ما جسم‌هایِ چاقیم و روح‌های لاغر. روح‌هایی که مدت‌هاست تغذیه نشده، مدت‌هاست لذت‌ نبرده، کیف نکرده، حظ نکرده......   
خبب هورمونا دزست بشه اونم درست میشه؟

تا حدودی کنترل میشه ولی هردرمانی پیش بگیری مادام العمره

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

منم الهی پام میشکست نمیرفتم

منم کاشکی نمیزدم باورت میشه گریه میکنم واقعا اعتماد به نفس ادمم میگیره موهام میریزه رو شالم رو شونه هام تو خونه هم که یا جاررو دستی دستمه یا موکتارو تمیز میکنم 

بارون اومدو یادم داد تو زورت بیشتره 😔😔
ینی یه حمام برم یه گوله مو میریزه شامپو سبغ زدم موریز دراوردم ولی چه فایده از اینور گوله گوله ریختن

منم بعد حموم برس پر مو میشه کلی هم تو حموم میریزه

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

من یبار انجام دادم 1ونیم گرفت 😥،  دیگه نرفتم انجام بدم

تاثیر داشت؟

واسه جلو گیری از ریزشه؟

ما افسرده نیستیم،در جهانِ تهی از معنایِ امروز، ما فرسوده‌ایم! زیر بارِ روزمرگی‌ها...در جهانی که ما کار میکنیم که غذا بخوریم و هیچ معنایی درش نیست ؛ ما عملا هر روز داریم به بخشی مهم از وجودمون بی‌اعتنایی و توهین میکنیم. ما جسم‌هایِ چاقیم و روح‌های لاغر. روح‌هایی که مدت‌هاست تغذیه نشده، مدت‌هاست لذت‌ نبرده، کیف نکرده، حظ نکرده......   
منم کاشکی نمیزدم باورت میشه گریه میکنم واقعا اعتماد به نفس ادمم میگیره موهام میریزه رو شالم رو شونه ...

من که انقد مو داشتم حد نداشت الان شده دم موش بس کم پشت ینی انقد حالم بد شبا فک میکنم قرار صبح پاشم مونداشته باشم