2821
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 28 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان چند هفته ای؟

۵هفته

من اخرین بار ۲اذر پریود شدم ولی پریود هام نامنظمنه 

۱۰روز هم بعد موعد عادتم ازمایش دادم منفی شدولی ۲۰روز بعد موعدم مثبت خود دکتر هم نمیدونه داره چی به سرم میاد

۵هفته من اخرین بار ۲اذر پریود شدم ولی پریود هام نامنظمنه  ۱۰روز هم بعد موعد عادتم ازمایش دادم ...

من اخرین پریودم ۲۱ آذر بوده ۶ هفته و یک روزمه چجوری تو پنج هفتته؟ 

تروخدا برو یه دکتر دیگه پشت گوش ننداز 

نمیخوام بترسونمت ولی دکترم گفت مایع ازاد رحم کشنده اس دردت زیاد شد بدون درنگ برو بیمارستان

خدایا خودت مواظب پسر کوچولوم و نی نی تو راهیم باش امیدم فقط به تو هست 🌱🤍
من اخرین پریودم ۲۱ آذر بوده ۶ هفته و یک روزمه چجوری تو پنج هفتته؟  تروخدا برو یه دکتر دیگه پشت ...

بخوام اونجوری حساب کنم یه ۹هفته ای میشه 

خدا رحمم کنه من خیلی انتظار کشیدم ای یو ای کردم جواب نگرفتم  هر روز تو دکترا بودم هر روز دنبال امپول و قرص و ...

الان که خودم باردار شدم هردفعه دکتره میگه ریزه داره سقط میشه فلان میشه

بخوام اونجوری حساب کنم یه ۹هفته ای میشه  خدا رحمم کنه من خیلی انتظار کشیدم ای یو ای کردم جواب ...

خدا کمکمون کنه من دوهفته شد که خواب و خوراک ندارم نمیدونم چه مرگمه دکترا منو دست ب دست میکنن ی بچه کوچیک دارم قلبم داره پاره میشه خونم بهم ریخته غذا نمیتونم بپزم تروخدا برام دعا کن

خدا کمکمون کنه من دوهفته شد که خواب و خوراک ندارم نمیدونم چه مرگمه دکترا منو دست ب دست میکنن ی بچه ک ...

انشاالله به حق فاطمه زهرا هرچی تو دلته خدا بهت بده من دلم خیلی شکسته خدا نا امیدمون نکنه خونه منم شده جنگل میترسم تحرک داشته باشم شوهرمم که دست به سیاه و سفید نمیزنه یادش رفته چقدر زجر کشیدم این دیگه خیلی حالم بد تر میکنه

انشاالله به حق فاطمه زهرا هرچی تو دلته خدا بهت بده من دلم خیلی شکسته خدا نا امیدمون نکنه خونه منم شد ...

منم مثل تو باز همین ک پیشته خوبه دلت گرمه من که شوهرم شیفته تنها میمونیم با پسرم افسردگی دارم خودم فقط از خدا خواستم که جونمو نگیره چون بچم بدون من دووم نمیاره  

نمیدونم چیکار کنم دکترا فقط میگن صبر کن صبر کن 

دوهفته دیگه سونو نوشته واسم تکلیفم مشخص نیست

منم مثل تو باز همین ک پیشته خوبه دلت گرمه من که شوهرم شیفته تنها میمونیم با پسرم افسردگی دارم خودم ف ...

وای منم شوهر منم همش شیفته خودت ناراحت نکن خدایی مکرده طوریش بشه یه گل پسر داری من نه باردار میشم نه پول ای وی اف دارم دکترا هم نمیدونم چشونه هی میگن هفته دیگه بیا هر دفعه هم کلی پول ویزیت و سنو میدم اخرش میگه مشخص نیس نظر قطعی نمیدم امیدوارت نمیکنم هفته دیگه بیا همش هم سنو واژینال انجام میده

وای منم شوهر منم همش شیفته خودت ناراحت نکن خدایی مکرده طوریش بشه یه گل پسر داری من نه باردار میشم نه ...

منم همینطور تاحالا ۳ بار سونو واژینال دادم همشونم یه چیزو گفتن

منم همینطور تاحالا ۳ بار سونو واژینال دادم همشونم یه چیزو گفتن

ولی میگن سنو واژینال خوب نیس 

من میترسم همینم که هس انقد دستکاریش کنه بیفته 

دفعه قبلی دستگاه سنو تو بدنم دکتره هم تلفنش زنگ خورد شروع کرد تعریف کردن و خندیدن و... سکته کردم فقط پسر نکبتش زنگ زده بود مامان حدس بزن زبانم چن شده همینجور عدد گفت تا شد ۸/۵دستگاهه هم تو بدنم بود 

ولی میگن سنو واژینال خوب نیس  من میترسم همینم که هس انقد دستکاریش کنه بیفته  دفعه قبلی د ...

کاش اون لحظه ها تو قلب ما بودن تا دردمونو درک کنن میفهمم چی میگی