2777
2789
عنوان

بچه خبر چین

| مشاهده متن کامل بحث + 609 بازدید | 42 پست
همه اینجور نیستن پسرمن۷سالشه دهنش قرصه قرصه پیشش ادم سر ببری بگی نگو به هیچکس چیزی نمیگه از اول اینج ...

خوش بحالت 

کسی که تمام لحظاتشو با یاد خدا پر کنه خدا براش اختصاصی وقت آزاد می‌کنه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای دختر منم همینه هر چی میشه میزاره کف دست مادرشوهرم😬 خیلی بده اینطوری سعی میکنم پیشش چیزای مهم رو ...

حالا بچه من به بقیه نمیگه اما چون پدرش حامیشه من هر کار میکنم به باباش گزارش میده 

وای خدا 😂بخورش فسقلی رو  منم از این نکته متنفرررررم و تمام سعیمو میکنم که بچم حرف خصوصیمو جای ...

آفرین منم حرفای خصوصی رو به کسی نمیگه بهش بگم اما همه چیووووو به باباش میگه عصبی میشم یه فحشی چیزی به خواهرشوهر مادرشوهر میدم از رو عصبانیت می‌ذاره کف دست پدرش 🥲

دعواش نکن شاید ی کاری کردی ازت عقده ب دل گرفته   باهاش راه بیا بگو این کار خوبی نیست ...

ممنون دوستم عالی بود ❤️

من یه هفته بیمارستان بودم جراحی کرده بودم و دخترم و باباش فقط میفهمیدن .هر کس هم از دخترم میپرسیدن م ...

باریکلا به همسرت 

خیر همه بچه ها اینطوری نیستن بچه های من از یکسالگی راز نگه دار بودن و اینم از خودم یاد گرفتن چون شوه ...

خشت اول رو درست گذاشتی برعکس من 

تنبیهش نکن دعواش نکن هنوز بچس چیزی نمیدونه ک  بزرگ تر شه درست میشه  فقط دعواش نکن ک ...

دمت گرم عزیزم کاش بتونم من خیلی عصبیم و زیاد اذیتش کردم تا حالا 😟

بچه که بودم یا خبری رو به خاله ای که قهر بود برده بودم بعد مامانم من رو گرفته بود می گفت می اندازمت ...

نه بابا می‌ره به باباش میگه باشم منو می‌فرسته خونه بابام اینقدر که رو بچه ش حساسه 😅

پسر من میگه چی میشه مگه  براش خانواده رو توضیح دادم میگه مامان جون و خاله و عمه هم خانواده من ...

حالا تو خانواده پسر من رازدار تر از منه و اکثرا میگه نمیدونم اگه ازش سوالی بپرسن اما میگم همه چی رو که تو خونه یا بیرون اتفاق میوفته با جزئیات برای پدرش میگه 

دمت گرم عزیزم کاش بتونم من خیلی عصبیم و زیاد اذیتش کردم تا حالا 😟

نکن بچس متوجه چیزی نیست ک ب عنوان نادر شما باید راهنماییش کنی و پشتش باشی نه اینکه پشتشو خالی کنی 

همیشه چ‌با همسرت ‌چ با بچت با سیاست رفتار کن 

دعواش بکن ولی نه بیش از حد و دعواهای بد 

با مهربونی ‌خونسردی ؛برای بچه بده بدا بزرگ شه 

حل میشه صبر کن بزار بزرگ شه 

روتونو ب روی هم باز نکن 

ب عنوان مادر همیشه هواشو داشته باش احساس کمبود نکنه دنبال جلب توجه و محبته ک خبر میده محبت کن بهش توجه داشته باش بزرگ تر ک بشه ب مرور عاقل میشه 

نکن بچس متوجه چیزی نیست ک ب عنوان نادر شما باید راهنماییش کنی و پشتش باشی نه اینکه پشتشو خالی کنی&nb ...

احسنت عزیزم 

حالا بچه من به بقیه نمیگه اما چون پدرش حامیشه من هر کار میکنم به باباش گزارش میده 

ما هم چون با مادرشوهرم تو یه خونه ایم و همیشه حمایتش کردن فوری میره میگه🥲

❤️خدایا پناهم باش ❤دوسداشتی یه صلوات واسه مشکلم بخون رفیق دمت گرم🌷
حالا تو خانواده پسر من رازدار تر از منه و اکثرا میگه نمیدونم اگه ازش سوالی بپرسن اما میگم همه چی رو ...

به نظرم اینجا همسرت چیزی که پسرت خواسته رو بهش داده اون هم توجه بوده 

بچه ها یه وروجکهایی هستند 😂 تا وقتی به خواسته شون نرسند دست بردار نیستند 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱