2777
2789
عنوان

ببینید جواب دوستمو بد دادم؟ +شات

| مشاهده متن کامل بحث + 404 بازدید | 30 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون اول پ داده اون باید بحثو باز میکرد😶شما خوب جواب دادین

2 سالی یه بار یه پیام اینجوری میده بعد محو میشه تو افق

خواهرامم گاهی با اکانت من تاپیک میزنن 🤗
ج نداد دیگه 😐

شاید یکمی زود رنجه

یا شایدم متوجه شده که دیگه باهم حرف مشترکی ندارین بحث  و ادامه نداده 

یخ زیر لب گفت :(چه فایده که زندگی کنی و کسی را دوست نداشته باشی ؟چه فایده که کسی را دوست داشته باشی ولی نگاهش نکنی!) روزها یخ به آفتاب نگاه می کرد. خورشید و درخت می دیدند که هر روز کوچک و کوچک تر می شود. یخ لذت می برد ،ولی خورشید نگران بود. یک روز که خورشید از خواب بیدار شد تکه ی یخ را ندید. نزدیک شد. از جای یخ ،جوی کوچکی جاری شده بود. جوی کوچک مدتی که رفت، توی زمین ناپدید شد. چند روز بعد، از همان جا، یک گل زیبا به رنگ زرد، به شکل خورشید رویید.هر جایی که آفتاب می رفت، گل هم با او می چرخید و به او نگاه می کرد.گل آفتاب گردان هنوز خورشید را دوست دارد، او هنوز عاشق خورشید است. ❤️✨
خودش پیام داد اول 😂 

خب تودیگه پی نده تا مادامی ک باز پی نداده بعد باز پیام دادجواب بده آخرسر سعی کن توام تلافی کنی پیام آخرشو سین بزنی ج ندی😂

منم مث خددتم انقدر بدم میاد یکی سین بزنه محل نده یه جوری میشم

2 سالی یه بار یه پیام اینجوری میده بعد محو میشه تو افق

پس شاید میخواسته کنجکاوی کنه شما سربسته جواب دادی دیده چیزی دستگیرش نمیشه😂🥲

خدای مهربون من💕تو زندگیمو بساز، تو بسازی قشنگه....
خب تودیگه پی نده تا مادامی ک باز پی نداده بعد باز پیام دادجواب بده آخرسر سعی کن توام تلافی کنی پیام ...

بعد 100 سال پیام داده بی معرفت شدی! 

پس شاید میخواسته کنجکاوی کنه شما سربسته جواب دادی دیده چیزی دستگیرش نمیشه😂🥲

دقیقا فک کنم پروفایلم توجهشو جلب کرده

بعد 100 سال پیام داده بی معرفت شدی! 

باید همون اول تیکه وار میگفتی پارسال دوست امسال آشنا!

بگو خو عزیزم خودت مگه بامعرفت بودی ک طلبکار شدی تو این مدت خودت اصن یه حال ازما گرفتی¿بی معرفت دیدیم که بی معرفت شدیم

باید همون اول تیکه وار میگفتی پارسال دوست امسال آشنا! بگو خو عزیزم خودت مگه بامعرفت بودی ک طلبکار ش ...

من اخه برام مهم نیس خبر بگیره یا نگیره 😂

2790
2778
2791
2779
2792