2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 1333 بازدید | 81 پست

۱۸ یه سال بعدش مامانم گفت فلانی خواستگاری کرده گفتم برا آبجی؟🤨🤨

گفت نه تو منم گفتم وا چه پرو سن ....داره 

بعد فهمیدم ۷ سال فقط بزرگ تره،🤭🤭🤭

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منک نماز نمیخونم چطور این نمازو بخونم گلم .شمام مجردی

ای بابا 😅 خب از الان شروع کن نماز خوندن حس خوبی به آدم میده 🥰 

اره من ۲۷ سالمه . خیلی از دوستام با این نماز ، حاجت گرفتن و ازدواج کردن 

کاش میشد که تو با معجزه ای برگردی💔۱:۲۰ ...#حاج_قاسم

19 زدم زیر گریه، گفتم وای من چقدر بزرگ شدم، میترسیدم به زور شوهرم بدن😂😂 30سالمه مجردم چقدرررر ت ...

امیدوارم به هرچی دوست داری برسی 

تو پایان هر جستجوی منی💖                                                            به آرزوهای قشنگم قول رسیدن دادم                                       ❌درخواست دوستی قبول نمیکنم اگه صحبتی هست همین جا مطرح کنید👻     
فک کنم ۱۱ سالگی بود اونم فامیللل 😑  مامان بزرگم اینقدر ذوق میکرد .می‌گفت دخترم میخواد عروس بش ...

وای فقط مادر بزرگا🤭🤭🤭

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️
۱۳😐 به مامانبزرگم گفته بودن اگه جوابتون مثبته میایم خواستگاری😐😐 اون زمان من تو کوچه کش بازی میک ...

کش بازی  چقد زود بوده واقعا 

تو پایان هر جستجوی منی💖                                                            به آرزوهای قشنگم قول رسیدن دادم                                       ❌درخواست دوستی قبول نمیکنم اگه صحبتی هست همین جا مطرح کنید👻     

۱۳ سالگی

۱۴ سالگی خواستگار ۳۵ ساله داشتم برادرشوهر خواهرم بود

در این مدت ؛ زندگی به گونه ای سپری شده است که میتوانم سال ها بدون آنکه هیچ اتفاق غم انگیزی رخ بدهد ، غمگین بمانم...🚶♀یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹..چقدر از ناراحت بودن ناراحتم....

حوصله ندارم😃

😁😁😁😁 اشکال نداره . من برات دعا میکنم

خدا انقدر مهربونه که بخاطر نماز نخوندن نعمت هاشو از بنده ش دریغ نمیکنه . از خدا ناامید نشو 🥰 

کاش میشد که تو با معجزه ای برگردی💔۱:۲۰ ...#حاج_قاسم

۱۴ سالگی 

رفته بودیم با مامانم لباس بگیریم اونجا فروشندهه خاستگاری کرد😂 چون قصد ازدواج نداشتم حس خاصیم نداشتم

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌻 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌱بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌱اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌱مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌱اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌱وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌱ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌱آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌱دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌱امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌱كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌱غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌱هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌱مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌱انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌱مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌱كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌱مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌱🌸✨️اللهم عجل لولیک الفرج✨️🌸
عزیزممم .... خواستگار که اسمش روشه ،میاد و میره . خدا ان شاالله بهت همسر خوب بده  حتما نماز جع ...

من جواب دیدم از این نماز

ولی هنوز ازدواج نکردم 

چند شب پیش مراسم خواستگاریم بود 

شنبه هم میخان میان دوباره 

در این مدت ؛ زندگی به گونه ای سپری شده است که میتوانم سال ها بدون آنکه هیچ اتفاق غم انگیزی رخ بدهد ، غمگین بمانم...🚶♀یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹..چقدر از ناراحت بودن ناراحتم....