2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره خانمه ببین پسره خیلی دوسش داشت به خاطر این تو رو خانوادش ایستاد  چون دختره وعض مالیشون به پا پسرینا نمیرسید اما دختره  تا که رفت تو اینا خودشو باخت فرستادنش بلژیک درس بخونه بعد ۵ سال اومد ایران نمیخواست دیگه با این پسره زندگی کنه البته اختلاف سنیشون ۱۲سال بود پسرم به اسم این دختره یه خونه تو کامرانیه تهران کرده بود هیچی دیگه دختره دادخواست داد طلاق گرفت چون فامیل نزدیکمونه دیدم باور کن پسره یه چوبم ازش غصب نکرد دختره با یه دست لباس اومد خونه اینا حتی جاهاز هم نداشت پسره با یه چمدون از خونشون رفت تازه تو سمت ما طلاقو بد میدونن بابابزرگمینا رفتن با پسره حرف زدن گفته بود من به خاطر آرامش خودش دارم میرم من به خواستش احترام میزارم طلاق گرفتن البته با پسره یه شرکتیو مثل اینکه سهامشو شریکه خیلی منطقی بعد طلاق باهم کار میکنن

حساب کاربری واگذار شده🌼مادر نیستم اما زمانه مادرانه مهربانی به من آموخت ،با چشم هایی تا صبح بیدار تو را تیمار گرم تو تب کنی من وجب به وجب مراقب پیشانی و دل کوچکت باشم ❤از خون نمیترسم ولی سرخی را برخلاف همه ی عاشق های رمانتیک کوچه و بازار شهرت دوست ندارم ❤بی اعتنا به سکه های آخر ماه با جان و دل تا جان دارم بی اعتراض پرستار دل پر درد توم ❤