بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
باعرض سلام چندتا مشکل داره از نظر من سریال سرگیجه 1.نقش اقای هومن سیدی اصلا بهشون نمیاد مخاطب بیشتر اقای هومن سیدی رو توی نقش های طنز میشناسن یکیش سریال عاشقانه که نقششو واقعا عالی بازی کرده ومخاطب هم خیلی جزب نقش ایشون شده بودن اینجا اگه از اقای شهاب حسینی استفاده میشد خیلی سریالدربخشپلیسی هیجانی تر میشد اقای حسینی اینقدر دراین جور نقش ها قشنگ بازی میکنن که مخاطب خیلی جزب بازی ایشون میشه طرز حرف زدنشون واستایل صورتشون در موقع حرف زدن خیلی واقعی به نظر میرسه ۲.اونقسمتیکهموتور ماشین وتعقیب میکنه وتصادف میکنه اقای بهداد حداقل ۲۰ دقیقه طول میکشه تااینکه تازه میرسه پیش موتور وماشین اولی که درحال فرار بوده به سرعت به راهش ادامه میده وجالبیش اینجاست که اقای بهداد بعد ازاون همه دیر رسیدن به موتور وادرس پرسیدن از موتور زودتر از ماشین درحال فرار میرسه ومنتظرشون می ایسته تااینکه ازش عبور کنن وتعقیبشون کنه دوتا مشکل داره همین صحنه یکیش اینه که اقای بهداد چجوری رفته که بااینکه ۲۰ دقیقه حداقل از ماشین درحال فرار عقب تره زودتر از ماشین درحال فرار میرسه ومنتظرشون میمونه تااینکه بیاد وازش عبور کنه ودوم ایکنه اقای بهداد ازکجا میدونسته همونجا توقف کنه ماشین درحال فرار میاد وازش عبور میکنه که اونجا وایستاده بوده۳.اونجایی که مکان ماشین درحال فرار وپیدا میکنه اقای بهداد ومیره سرک میکشه داخل خونه رو از روی در واون همه صدا از در میاد وموجب این همه سرو صدا میشه فردی که میره جایی سرک بکشه باید اونقد اروم باشه وبدون سرو صدا باشه که کسی ازحضورش مطلع نشه اما اقای بهداد وقتی میره روی در کلی صدا از در شنیده میشه وخیلی مشکل های دیگه داره سریال که به نظر من اصلا سریال هیجانی نیست وخیلی ساده همه چی داره پیش میره ونقش پلیس که اقای سیدی باشه خیلی کم رنگ تره همه کار هارو اقای بهدادبه تنهایی انجام داد پیدا کردن فرد فراری وچیز های دیگه که همین باعث شده که سریال خیلی ساده وبدون هیجان باشهکسی که تمام دوربین های مدار بسته رو از اون محل شلوغ برمیداره چطور به این راحتی گیر میوفته وخودشو به اقای بهداد نشون میده توی خانه متروکهبه نظر من خیلی ضعف داره سریال باتشکر