2777
2789

دوستان نگفتن عکس لباس بدین من انتخاب کنم گفتن از بین این لباسایی که میذارم کدوم بهتره با توجه به خانواده اشون که رسم لباس پوشیدنشون ساده نیس پس به یک نظر اکتفا کنین

دنیایی که واسه همه رقصید - به ما که رسید توبه کرد )':
دوستان نگفتن عکس لباس بدین من انتخاب کنم گفتن از بین این لباسایی که میذارم کدوم بهتره با توجه به خان ...

چشم درست میگی 😁 اسی دومی بهتره

ما دیر آمدیم یا زود هر چه بود به موقع نیامدیم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دوستان نگفتن عکس لباس بدین من انتخاب کنم گفتن از بین این لباسایی که میذارم کدوم بهتره با توجه به خان ...

ممنون ازت عزیزم😘😘ن خدایی اتفاقا ساده شیک تره ولی خوب تالار باشه فامیل ساده نپوشند تو خودت ساده بپوشی یکم ناجوره 

ببخشید این را می گم اما برای تولد خیلی خیلی زیادی هستش حتی برای عروسی هم زیادی هستش 

الان لباس ساده را به زور می خری چه برسه لباس های این چنین سنگین به جای هزینه لباس برای چشم و هم چشم یک هدیه بخرید و برای لباس هزینه دادن اصلا به صرفه نیست به جاش یک لباس ساده با طلا و گردنبد بپوشید و هزینه لباس را به طلا و سکه بدهید برای پس انداز

انسانیت داشته باشیم به معنای واقعی در غیر این صورت فقط یک مخلوق هستیم مثل همه مخلوقات جهان 
ممنون ازت عزیزم😘😘ن خدایی اتفاقا ساده شیک تره ولی خوب تالار باشه فامیل ساده نپوشند تو خودت ساده بپو ...

بله درسته منم دومی رو بیشتر پسندیدم

دنیایی که واسه همه رقصید - به ما که رسید توبه کرد )':
ببخشید این را می گم اما برای تولد خیلی خیلی زیادی هستش حتی برای عروسی هم زیادی هستش  الان لباس ...

هر پنج انگشت یکی نیس درس می‌فرمایید گفتنش خوب نیس تو ی گروه عمومی ولی همه طبق جیبشون دس میزارن رو وسایل میدونم چی میگین ممنون از راهنماییتون

هر پنج انگشت یکی نیس درس می‌فرمایید گفتنش خوب نیس تو ی گروه عمومی ولی همه طبق جیبشون دس میزارن رو وس ...

😂😂

تیکر رسیدن به اهدافمه🤗 می خوام حال بد😖 افسردگی🤕 تنبلی😒 بی انگیزگی، بی اراده بودن، بی حال و حوصله بودن😵 رو بزارم کنار😄💪با توکل به خدا😍 و تمام تلاش خودم😇 انشالله که موفق میشم😊 شمام هر وقت چشمتون به امضام خورد واسم دعا کنید😘 قربونتون 💋 
نشی عزیزم یه جوری رویاییه من قبلا تو ایسنتا ازش دیدم ولی صورتیشو

حالا سنو کرم سیز کنم یا طلایی سبز یا سبز و خاکستری  نامزدم سبز و خاکستری میپوشه  فک کنم سبز و خاکستری ب باشه یا نقراییی موندم 😂