2777
2789
عنوان

شوینده قوی ی ی ی سرویس بهداشتی کمممککک

| مشاهده متن کامل بحث + 29905 بازدید | 52 پست
سیف کرمی یا سیف اسپری وقتی زدین بزارین یه کم بمونه بعد با اسکاچ زبر بشورین اگر چند بار تکرار کنید به ...

ممنونم💗

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا
چندمنظوره دو رنگ داره ابی و قرمز ابیش قویتره

ممنونم 💗

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی از جرم گیر برای شستن دستشویی استفاده نکن اولش برق میندازه ولی بعد به سرویس آسیب میزنه خیلی شوینده ها هستن که میتونی استفاده کنی یکیش مثل سیفی که قوطی ش آبیه که همه ی جاها رو میشه باهاش تمیز کرد و واقعا تمیز میکنه که من خودم از همین استفاده میکنم مثل چی برق میندازه

برا سرویس بهداشتی اگر شیرت اینا رسوب زیاد می‌گیره اسپری سیف آبی بزن به شیرآلات فقط ، برای در و دیوار و اینا که میگی جرم گرفته زرد شده یا سیف کرمی بگیر بزن بذار بمونه قشنگ یا از این سیف جوش شیرین بخر فک کنم سفیده رنگش اونا رم بذار بمونه بعد بشور، می‌تونی اول کرمی و بزنی بعد جوش شیرین و

بستگی به درجه ی کاشی هم داره اگه درجه ۳ باشه کیفیت پایینی داره ولی میتونی از سیف کرمی استفاده کنی اون لکه های زرد رو از بین میبره 

کهکشان میگه عجله نکن!

خانمهای عزیز بهترین و مقرون به صرفه ترین جرمگیر سرامیک و کف دیوار  پودر رخشا آبی هست این محصول کمتر کسی هست که ازش استفاده نکرده باشه واز محصولات قدیمی ایران محسوب میشه انقدر قدیمی هست که میشه گفت اولین شرکت  شوینده بهداشتی 16سال قبل انقلاب و جوری این محصول کارش عالیه که اون درزهای مابین سرامیکهارو بخوبی سفید وبراق میکنه این محصول یادمه مادر بزرگم استفاده میکرد مادرم هنوز استفاده میکنن و خودمن همیشه استفاده میکنم نه بوی بدی داره نه گاز میکنه جوری سرامیکهارو برق میندازه که پاتو بذاری رو زمین صدای قریچ قریچ تمیزی و براقیشو میشنوی من توصیه میکنم رخشا رو استفاده کنین بنظرم اول تیرک بریزین بعد رخشا رو بریزین عالیه 

خانمهای عزیز خانه دار این شویندهای جدید  امروزی رو ول کنین فقط از تیرک و رخشا برای جرمگیری سرامیکهاتون و توالت و و دیوار های حمام استفاده کنین این دامستوس و سیف و اکتیو این چرتو پرتا یک صدم رخشا و تیرک کارایی ندارن ازین محصولاتی ک گفتم استفاده کنین منو دعا میکنین ازینکه همچین محصولی بهتون معرفی کردم گرچه این دو محصول اولین شرکت های شوینده بهداشتی ایران هستن که کارشونو از قبل انقلاب شروع کردن و واقعا نیازی به معرفی ندارن  اول تیرک بریزین بعد اب بگیرین بعد رخشارو بریزین و با یه فرچه فقط بمالین نیاز به فشارو زحمت نیست چون خودش جوری برق میندازه که وقتی رو حمام و توالت راه میرین صدای قریچ قریچ تمیزی میشنوین ولذت میبرین