2777
2789

اول اینو بگم یکی از مغازه دار های محل از من خیلی خوشش اومده و واقعا محترمانه درخواستشو گفته چندبار و اصرار کرده منم مخالفت کردم اما ازم خواهش کرد تا کنکور (تیرماه) به درخواستش فکر کنم.

امروز کار اداری کوچیکی داشتم یه جا، دوستم چند روزه اصرار میکرد با هم بریم بیرون منم چون از سرما فراری ام هی میگفتم بمونه هوا بهتر شد بعد 

دیشب بلخره باهاش هماهنگ کردم صبح با هم رفتیم (اون اداره تو یه خیابون خیلی بزرگ و قشنگه که کلا مغازه و کافه داره و ما هم به قصد پیاده روی 

رفتیم) موقع برگشت هی اصرار کرد که پیاده بریم منم گفتم باشه 

رسیدیم خیابون خودمون قرار شد از خیابون خودمون بگذریم و بریم خیابون کناری یه چیزی بخوریم بعد تا رسیدیم جلو مغازه این اقا(چند قدم مونده بود برسیم و اونم کناره مغازه وایستاده بود) دوستم با صدای نسبتا بلند برگشت گفت کاش میگفتم فلانی(اسم پسر) بیاد دنبالمون البته بعدا دوست پسرم بفهمه ناراحت میشه ولش کن. 

من به خدا از خجالت انگار یه سطل آب داغ ریختن رو سرم ناخواسته باهاش چشم تو چشم شدم 

تعجب کرده بود و انگار جا خورده بود از این حرف (دوست منم میدونست این پسره از من خوشش میاد، یعنی خوده خاک تو سرم بهش گفته بودم) 

بعد وایستاد گفت زنگ بزنم بیاد؟ اون که بیکاره 

بزار مارم ببره منم با حرص دستشو کشیدم گفتم انقد وسط خیابون داد نزن بیا بریم (من مذهبی نیستم دختره شلوغی ام هستم اما هیچوقت تجربه این کارارو نداشتم حتی همین دوستمم میدونست من این کاره نیستم) 

خلاصه رفتیم دوستم اون چیزی که میخواست و کوفت کرد منم همونجا ازش جدا شدم برگشتم سمت خونمون 

بقیشو الان میگم

عجب دوست نامردی! هیچی بهش نگفتی؟

سلام بچه ها ماهی54سابق هستم که متاسفانه کاربریم ترکید. نی نی یار می خواست کاربریم رو برگردونه ولی متاسفانه چون کاربریم قدیمی بود یادم نمی اومد با چه ایمیل یا شماره ای ثبت نام کردم. فوقع ما وقع😌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رفیقت رو عوض کن در اولین فرصتم اگه اون اقا دوباره پروتر شد و پیشنهاد داد بگو همه چیزو صادقانه بهش

دوستان دعا کنید از ته قلبتون شوهرم ی کار خوب پیداکنه و چشماش بخنده 🙏🙏💚

بهش میگی دوست؟ این بعدا ازدواج هم بکنی زندگیتو خراب میکنه

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

این دوست نیست گلم رسما دشمنه😐

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

سنت ک کمه واسه ازدواج

اما واقعاااسم اینودوست نذار میخواد خرابت کنه حالامهمم نیست نتیجه جوابت به این اقاچی باشه توی هرجمع وموضوعی باشه خرابت میکنه

ازهمه جابلاکش کن دیگ باهاش درارتباط نباش

سفر چرا؟بمان وپس بگیر/ ز جورشان نفس بگیر 🤍

اومدم سمت خونه خودمون وسطای کوچه بودم پسره جلوم سبز شد گفت به پیشنهاد من فکر کردی اصلا (قبلا رسمی حرف میزد اما الان انگار عجله داشت و نمیخواست خیلی حرفامون کش پیدا کنه) منم گفتم تا تیر ماه بهم وقت دادی 

گفت شما سوار هر ماشینی میشی؟ خطرناک نیست...

گفتم اولا دوستم شوخی کرد دوما چرا میپرسید 

بعد گفت مراقب خودت باش تو خیابون به هرکسی اعتماد نکن 

من دلم باهاش نرم شد اون لحظه انگار، ولی اون انگار نسبت بهم بی اعتماد شده بود، کلا مثل دو سه سری قبل رفتار نمیکرد 

بعد گفت به خانواده سلام برسون و منم رفتم 

از وقتی اومدم خونه دستام یخ کرده نمیدونم چی شدم

تورو خدا شما بگید بهم بی اعتماد شده؟ 

به خدا خیلی دختر خوبیه ،نمیدونم یه دفعه چه مرگش شد اونجوری گفت

ولش کن این ازاوناس ازدواج کنی دایم تو زندگیت دخالت میکنه بیچارت میکنه

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

ب پسره اوکی شو مثل خانوما رفتار کن بعد بهش بگو که دوستم چون قضیه رو میدونست ک شما ب من پیشنهاد دادید 

بعد بگو دوستم دلیل این کارش این بوده حرف دوستتو بگو ک میخاستم شرشو از سرت کم کنه بگو اون اینجوری گف بخاطر همین

بعدش بگو وگرنه من اونجوری نیستم شمام قضاوت نکنید:)