2777
2789
عنوان

یک" قُل هُوَالله "هدیه به آقاامام زمان عج💚🪴🌿

| مشاهده متن کامل بحث + 108991 بازدید | 15335 پست

🔵اميرالمؤمنين امام علی علیهالسلام

أَلاَ وَ إِنَّ اَلخَطَايَا خَيلٌ شُمُسٌ حُمِلَ عَلَيهَا أَهلُهَا وَ خُلِعَت لُجُمُهَا فَأَورَدَتهُمُ اَلنَّار

آگاه باشید گناهان چون اسبان چموشند که گناهکاران در حالى که لجامهاى آنها پاره شده، بر آن سوارند و ایشان را در جهنّم فرود آورند

📚 غرر الحکم و درر الکلم، ج ۱، ص ۲۳۸

.

خدایا ....؟.....؟.....!! 🌟 حمد و سپاس مخصوص خداوندی است که هر جا خواستم او بود اما هر جا او خواست من نبودم؟!🌟 خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🤲 دلیل غیبت طولانی ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲

🔵اميرالمؤمنين امام علی علیهالسلام

أَلاَ وَ إِنَّ اَلخَطَايَا خَيلٌ شُمُسٌ حُمِلَ عَلَيهَا أَهلُهَا وَ خُلِعَت لُجُمُهَا فَأَورَدَتهُمُ اَلنَّار

آگاه باشید گناهان چون اسبان چموشند که گناهکاران در حالى که لجامهاى آنها پاره شده، بر آن سوارند و ایشان را در جهنّم فرود آورند

📚 غرر الحکم و درر الکلم، ج ۱، ص ۲۳۸

خدایا ....؟.....؟.....!! 🌟 حمد و سپاس مخصوص خداوندی است که هر جا خواستم او بود اما هر جا او خواست من نبودم؟!🌟 خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🤲 دلیل غیبت طولانی ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

۞لَا تَيْأَسُوا مِنْ رَوْحِ اللَّهِ ۖ إِنَّهُ لَا يَيْأَسُ مِنْ رَوْحِ اللَّهِ

إِلَّا الْقَوْمُ الْكَافِرُون (۸۷_یوسف)💚✨️

از رحمت خدا نوميد مباشيد

زيرا جز گروه كافران كسى از

رحمت خدا نوميد نمى شود ✨💚

یاس و ناامیدی یکی از بدترین دام های شیطانه که

گاهی اوقات انسان بهش دچار میشه و خداوند مرتباً

📖 در کتاب قران از ما خواسته

که از رحمتش ناامید نشیم و به این دام شیطان گرفتار نشیم

✔️از امروز به بعد امید رو به جای یاُس در دفتر ذهنت

حک کن و با تغییر نگاه از شر دام شیطان لعین خلاص شو

و هدیه ی خداوند را پذیرا باش✨️🎁

.

«اشکهای یوسف زهرا در برابر خندههای شیاطین» روزی یکی از نیروهای شیطان رو به او کرد ...

🔻توجّه داشته باشیم

که حضرت حجت (عجل الله تعالی فرجه الشریف) در هر لحظه

از حال ما آگاه است، هنگام وسوسه شیطان از ارتکاب به گناه شرم خواهیم کرد.محبّت او مانع خواهد شد که حضرت را آزرده اش سازیم. 🔺️

ان شاء اللّه که در ادّعاى محبّت حضرت، صادق باشیم و

خداوند توفیقمان دهد که این ارتباط را قوىتر کنیم. 🤲

📚 آفتاب ولایت صفحه ۱۴۴

قبل هجران تو آقا ما به هجران رفتهایم

خود سرانه کو به کو دنبال شیطان رفتهایم

یکهزاروسیصد و چندیست غیبت خوردهایم

تو تماما حاضری و ما به هجران رفتهایم

🔹️💠🔹️روایتی از امام صادق (ع):

روایت اسحاق بن عمار که از امام صادق (ع) نقل میکند که حضرت فرمود: «مراد از وقت معلوم به شیطان در قران :

روز قیام قائم ماست،زمانی که خداوند او را ظاهر کند،در مسجد کوفه مستقر میشود.در آن هنگام شیطان درحالیکه به زانو راه میرود، به سوی حضرت آورده میشود و شیطان فریادش از شدت حزن آن روز، بلند است.آنگاه حضرت پیشانی شیطان را میگیرد (کنایه از ذلت و خواری) و گردن او را میزند».

🔷️«بحارالانوار، ج ۵۲، ص ۳۷۶؛ به نقل از الانوار المضیئه، عن اسحاق بن عمار مرفوعاً»

مراد از روایات مربوط به قتل شیطان، معنای کنایی آن باشد، یعنی مراد محدود کردن و بینتیجه بودن تلاشهای شیطان باشد.

در عصر ظهور حضرت به خاطر رشد عقول مردم و تربیت آنان

در پرتو حکومت حضرت مهدی (عج) کارهای شیطان بیاثر میشود و از تأثیرگذاری میافتد

👿 در این صورت، نقشآفرینی شیطان در اغوا و ضلالت انسانها در آن زمان به پایان میرسد و به همین خاطر بیشترین نگرانی شیطان از ظهور حضرت و تعجیل آن است.

﷽🌸سوره فاطر (آیه ۵-۶)🌸

✨️يَآ أَيُّهَا النَّاسُ إِنَّ وَعْدَ اللَّهِ حَقٌّ فَلَا تَغُرَّنَّكُمُ الْحَيَاةُ الدُّنْيَا وَلَا يَغُرَّنَّكُمْ بِاللَّهِ الْغَرُورُ 🌸

✨️إِنَّ الشَّيْطَانَ لَكُمْ عَدُوٌّ فَاتَّخِذُوهُ عَدُوًّا إِنَّمَا يَدْعُو حِزْبَهُ لِيَكُونُوا مِنْ أَصْحَابِ السَّعِيرِ🌸

🌱 ای مردم! وعده خداوند حقّ است؛ مبادا زندگی دنیا شما

را بفریبد، و مبادا شیطان شما را فریب دهد و به (كرم)

خدا مغرور سازد!

🌱البتّه شیطان دشمن شماست، پس او را دشمن بدانید؛ او

فقط حزبش را به این دعوت میكند كه اهل آتش سوزان

(جهنّم) باشند!🔥

1 ✨️بسم الله الرحمن الرحیم✨️ وَمَن يَعْشُ عَن ذِكْرِ ٱلرَّحْمَـٰنِ نُقَيِّضْ لَهُۥ شَيْطَـٰنًۭا فَه ...

۱

تصویرش فقط عوض شد ____گل لاله بود و....

اعوذ بالله من الشیطان الرجیم🌱بسم الله الرحمن الرحیم 🌱سلام رفیق✋دیدی تو ضمیر ناخودگاهت یک نداییمی ش ...

شیطان ازین یاد بی نهایت میترسه چون میدونه وقتی تو

شیطان از این یاد..

عنوان چی مد نظرته گل🌸

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

شیطان ازین یاد بی نهایت میترسه چون میدونه وقتی توشیطان از این یاد.. عنوان چی مد نظرته گل🌸

سلام فاطمه بانو نمیدونم هرچی ظهور و شما و دلبر جان

بگن .( ۹ تا متن داریم )

خــــدا جون کمــکم کن ✨️. عام پسند و ساده

گاهی شیـطان اونقدر شبیه خودمون حرف میزنه ......🔥

شیطان ازین یاد بی نهایت میترسه چون میدونه وقتی تو👇

شیطان از این یاد...می ترسه👇

۱۰

پرسش:❓️👈 چرا جلوی وسوسۀ شیطان گرفته نمیشود،
با وجودی که خداوند قادر است؟
پاسخ :✍❗️خداوند متعال، ایمان و تقوا را سپر قرار داده
تا راه نفوذ وسوسهها سد شود؛حالا اگر کسی تقوا را رعایت ننمود و این سپر را کنار گذاشت، نباید گلهمند و معترض باشد که چرا خدا جلوی آن را نگرفت!

✔️ بله، خداوند متعال قادر است که بر انسانها نیز چون فرشتگان، حیوانات و گیاهان، «جبر» را حاکم نماید؛ اما، اراده و مشیّت الهی بر این قرار گرفت که موجودی با قابلیت خلیفة الله شدن بیافریند و او را از موهبت، عقل و فطرت برخوردار نماید، به او بصیرت بدهد، با وحی هدایتش نماید، و از قوۀ عجیب و فوق العادۀ «اختیار و انتخاب» که حتی فرشتگان از آن در این حدّ بیبهرهاند، برخوردارش نماید... .

✔️ اختیار آدمی، فقط در صورت امکان انتخاب ظهور و بروز مییابد و انتخاب نیز زمانی ممکن میشود که آدمی بتواند بین دو یا چند گزینه، یکی را برگزیند... .

🔴هرگز گمان نشود که علت انحراف و معصیت آدمی، وسوسههای ابلیس لعین و سایر شیاطین جنّ و انس میباشند بلکه آنها فقط دعوت و وسوسه کنندهاند و علت اصلی، خودِ انسان و انتخاب او میباشد.
✔️ آدمی هر لحظه و در هر امری، به طرق گوناگون، هم به حق دعوت میشود و هم به باطل، اما انتخاب با خود اوست ..

۱۰

پرسش:❓️👈 چرا جلوی وسوسۀ شیطان گرفته نمیشود،

با وجودی که خداوند قادر است؟

پاسخ :✍❗️خداوند متعال، ایمان و تقوا را سپر قرار داده

تا راه نفوذ وسوسهها سد شود؛حالا اگر کسی تقوا را رعایت ننمود و این سپر را کنار گذاشت، نباید گلهمند و معترض باشد که چرا خدا جلوی آن را نگرفت!

✔️ بله، خداوند متعال قادر است که بر انسانها نیز چون فرشتگان، حیوانات و گیاهان، «جبر» را حاکم نماید؛ اما، اراده و مشیّت الهی بر این قرار گرفت که موجودی با قابلیت خلیفة الله شدن بیافریند و او را از موهبت، عقل و فطرت برخوردار نماید، به او بصیرت بدهد، با وحی هدایتش نماید، و از قوۀ عجیب و فوق العادۀ «اختیار و انتخاب» که حتی فرشتگان از آن در این حدّ بیبهرهاند، برخوردارش نماید... .

✔️ اختیار آدمی، فقط در صورت امکان انتخاب ظهور و بروز مییابد و انتخاب نیز زمانی ممکن میشود که آدمی بتواند بین دو یا چند گزینه، یکی را برگزیند... .

🔴هرگز گمان نشود که علت انحراف و معصیت آدمی، وسوسههای ابلیس لعین و سایر شیاطین جنّ و انس میباشند بلکه آنها فقط دعوت و وسوسه کنندهاند و علت اصلی، خودِ انسان و انتخاب او میباشد.

✔️ آدمی هر لحظه و در هر امری، به طرق گوناگون، هم به حق دعوت میشود و هم به باطل، اما انتخاب با خود اوست ..

سلام فاطمه بانو نمیدونم هرچی ظهور و شما و دلبر جانبگن .( ۹ تا متن داریم )خــــدا جون کمــکم کن ✨️. ...

منم نظرم همین عنوان پیشنهادی تو بود

شیطان ازین یاد بی نهایت میترسه چون میدونه

یا شیطان از این کار بینهایت میترسه چون میدونه

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

منم نظرم همین عنوان پیشنهادی تو بود شیطان ازین یاد بی نهایت میترسه چون میدونهیا شیطان از این کار بین ...

بعضی وقت تصویر سریع میاد این ش ده رو سه بارگذاشتم🙃

نیومد نیومد یهو با هم

بعضی وقت تصویر سریع میاد این ش ده رو سه بارگذاشتم🙃نیومد نیومد یهو با هم

میاد هر تصور و متنی که میزاری

طول میکشه گل

نخودی جون

این قسمت رو رنگی کن

بنظرم مهمه 👇🏻

شیطان ازین یاد

بندگیت رو قـــوی کنی، اون ضعیف میشه

یه جای رنگی دیگه رو حذف کن

اینو اضافه کن

بنظرت به سوال نزاریم تو متن اصلی 😀

مثلا یاد خدا مثل چه کارهایی ؟

نمیدونم چطوری بیانش کنم سوال رو

بنظرم اخر متن بنویسیم

اینجا تاپیک امام زمان هست پست خارج از موضوع قرار ندید

یا چی

یه چیزی بنویسیم که هر چیزی نگن

من اصلا ذهنم یاری نمیکنه برای بیان این چیزا😂😪

میاد هر تصور و متنی که میزاری طول میکشه گل نخودی جون این قسمت رو رنگی کن بنظرم مهمه ...

تو پست اول

#تفکر

راستی شما کجاها حضورشو حس کردین؟

و کجاها رد پای وسوسه شیطان رو؟

که هشتگ چون همراه تصویر بود نیاورده بود

قبلا نی نی یار پیام داده بود هشتگ با عکس نمیشه

تو متن تگ باشه چطوره؟

رنگی کردن دوباره سخته اگه اخطار نده و بعد بشه جمله

پرسشی رو هم واردش کرد . دوست داشتم بهتر باشه

ولی اخطار داد برام

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز