2777
2789
عنوان

یک" قُل هُوَالله "هدیه به آقاامام زمان عج💚🪴🌿

| مشاهده متن کامل بحث + 103757 بازدید | 14826 پست
سلام دوستان گلم ان شاء الله حال دلتون خوب باشه 🥰🌸 پیشاپیش میلاد امام علی رو تبریک میگم 😍 ...

سلام من دیروز هر چه کردم پاک بشه نشد

بارها امتحان کردم مینوشت خطای در کاراکتر

حتی کامل هم خواستم پاک کنم باز ذخیره نکرد و خطا زد؟

حالا باز امتخان کنم ...شایدسایت باز اختلال داشته؟!

خدایا ....؟.....؟.....!! 🌟 حمد و سپاس مخصوص خداوندی است که هر جا خواستم او بود اما هر جا او خواست من نبودم؟!🌟 خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🤲 دلیل غیبت طولانی ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲

سلام دوستان گلم ان شاء الله حال دلتون خوب باشه 🥰🌸 پیشاپیش میلاد امام علی رو تبریک میگم 😍 ...

منم به همگی شما میلاد حضرت علی رو تبریک میگم ان شاء الله درپیشگاه ایشون رو سفید باشیم🤲🤲🤲

چشم توکل برخدا

#الّلهُـمَّعَجِّــلْلِوَلِیِّکَـــالْفَـــرَج

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭 خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭                خ

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام دوستان عزیز اگر میتونید تگ کنید لایکم کنید 🌸🌸@mamnahal72 @کاربر_خاموش_سابق @maede65 @11aye @ن ...

سلام بهار جان چشم فقط یه موضوعی هست که من باهاش مشکل دارم عزیز دلم صفحه لیست برای من میپره اگر میشه برای تگ از اسامی اول یا از اسامی اخر بهم بده وسطاش باشن میپره صفحم شرمنده دوستان نباشم🙏🤗

اجرت با امام زمان( عج) عزیزم

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭 خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭                خ

سلام دوستان گلم ان شاء الله حال دلتون خوب باشه 🥰🌸پیشاپیش میلاد امام علی رو تبریک میگم 😍پنجشنبه سا ...

سسلام عزیز دلم

منم به شما و همه دوستان میلاد حضرت علی رو تبریک میگم

ان شاءالله ظهور آقا امام زمانمون و حاجت روایی همه بحق این روز فرخنده🤲🤲🤲

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت
سلام بهار جان چشم فقط یه موضوعی هست که من باهاش مشکل دارم عزیز دلم صفحه لیست برای من میپره اگر میشه ...

چشم نهال جان❤️

یعنی چی میپره؟؟ اگر فاصله ایجاد بشه اینطور میشه یا همیشه؟

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚

سلام دوستان گلم ان شاء الله حال دلتون خوب باشه 🥰🌸پیشاپیش میلاد امام علی رو تبریک میگم 😍پنجشنبه سا ...

سلام عزیزم من همیشه سعیم بر اینه که سر موقع برسم

الان آلارم میذارم برای پنجشنبه ان شاءالله مشکلی پیش نیاد سر موقع میام.

اما گاهی برام مهمان سرزده میاد 🤦🏻♀️یا مشغول کار دقیقه نودی میشم دیگه شرمنده هروقت تاپیک رو ببینم مشارکت میکنم هرچند میدونم که اینها همه بهانه ست و جدیدا کم سعادت شدم💔😞

از همه ی دوستان مهدوی عزیزم التماس دعای فراوان دارم توفیقاتتون روز به روز افزون تر ان شاءالله 🤲🏻😘

عید شما و همه ی دوستان مهدوی و محبان امیرالمؤمنین مبااااارک♥💝🥰😍😍💖💖❤️🔥❤️🔥❤️🔥

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼
سلام دوستان عزیز اگر میتونید تگ کنید لایکم کنید 🌸🌸@mamnahal72 @کاربر_خاموش_سابق @maede65 @11aye @ن ...

سلام گلم🌺اگه میشه به من هم از ابتدا یا انتهای لیست بده دفعه پیش شرمندت شدم🙏🏻مثلا وقتی میگی ۳۰ نفر ششم من از نفر ۱۸۰ به بعد تگ میکنم که اشتباه میشه

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺

@کاربر_خاموش_سابق

چشم گلم ان شاءالله هستم🌺💚

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺

@baharrrrr400 @11aye @mamanyasnajoooooon @delbarasham @مهدی_بیا_omidezahra

سلام عزیزم ان شاءالله خدا توفیق بده میام 🥰

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭

تولد آقا امام جواد علیه السلام رو خدمت صاحب الزمان عج الله و همگی شما دوستداران حضرت تبریک میگم ان شالله عیدی همگی فرج آقامون صاحب الزمان عج الله باشه🤲🏻🤲🏻🤲🏻❤️❤️❤️

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭

سلام گلم🌺اگه میشه به من هم از ابتدا یا انتهای لیست بده دفعه پیش شرمندت شدم🙏🏻مثلا وقتی میگی ۳۰ نفر ...

چشم گلم

ولی گاهی اول و برای استارتر میزارم که زحمتش کمتر باشه..

سعی میکنم اوایل باشید،

۳۰ نفر ششم اینطوری حساب میشه،که ۵ نفر قبل هر کدوم ۳۰ تا داشته باشند میشه ۱۵۰,و از ۱۵۱ تا ۱۸۰ سهم شما میشه...ولی

اینطور مواقع از آخر سهم من و کم کنید و بعد ۳۰ نفر خودتون شروع کنید نه اینکه از اول بشمارید.

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚

چشم نهال جان❤️یعنی چی میپره؟؟ اگر فاصله ایجاد بشه اینطور میشه یا همیشه؟

جدیدا اینطور میشه تا برمیگردم ادامه لیستو بزنم یهو قطع شده باید دوباره لایکارو بیارم بزنم میبینم لیست اسامی 4 الی 5 تا بالا پایین میکنه