2777
2789
عنوان

یک" قُل هُوَالله "هدیه به آقاامام زمان عج💚🪴🌿

| مشاهده متن کامل بحث + 104227 بازدید | 14872 پست

🌷امیرالمومنین علیه السلام

🍃عَجِبْتُ لِمَنْ يَقْنَطُ وَ مَعَهُ الِاسْتِغْفَار.

تعجّب می کنم از کسی که ناامید است،

در حالی که (نجاتبخشی مثل) استغفار همراه اوست🍃

📚نهج البلاغه، حکمت ۴۷۴.

خدایا ....؟.....؟.....!! 🌟 حمد و سپاس مخصوص خداوندی است که هر جا خواستم او بود اما هر جا او خواست من نبودم؟!🌟 خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🤲 دلیل غیبت طولانی ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲

✍️مرحوم علامه میرجهانی گفتند:

در عالم رؤیا حضرت فاطمه را دیدم،

سه بیت شعر فارسی خواندند،

وقتی بیدار شدم فقط یک بیت را به یاد داشتم...

حضرت زهـــرا سلام الله علیه فرمودن:

دلی شکسته تر از من 

در آن زمــان نبود.... 💔

در این زمان دل فرزند من مهدی عج الله تعالی فرجه الشریف شکسته تر است 💔

🍃🍃به خود بیاییم🍃🍃

خدایا ....؟.....؟.....!! 🌟 حمد و سپاس مخصوص خداوندی است که هر جا خواستم او بود اما هر جا او خواست من نبودم؟!🌟 خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🤲 دلیل غیبت طولانی ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به این حدیث حضرت زهرا(س) فکر میکنم؛که فرمودند:

امام مثل کعبه ای است که مردم باید به سوی کعبه بروند و طواف کنند نه این که او به جانب مردم بیاید.»‌🕋

‌اگر ما فقط به همین حدیث عمل کنیم

وضعیت زندگیمون خیلی تغییر میکنه✨️

حالا این حدیث یعنی چی؟

- مسلمان برای اینکه به حج خانه خدا بره باید از جانش و از مالش در این راه خرج کند...  

🍃 وقتی میگیم  بابی انت و امی و مالی و اولادی🤲

چقدر از جان و عُمر و مال خودمون در راه حضرت هزینه کردیم❓️  چند نفر رو با محبت امام و زیبایی‌های ظهور آشنا کردیم❓️

چند کتاب در مورد امام زمان مطالعه کرده ایم؟❓️ 🍃

در روایتی از اسماء همسر جعفر طیار نقل شده است که:

🥀 در لحظه‏‌های پایانی عمر حضرت زهرا(علیها السلام) متوجّه آن بانوی بزرگوار بودم، مشاهده کردم که ابتدا غسل کردند و لباس‌ها را عوض کردند و در خانه مشغول راز و نیاز با خدا شدند. جلو رفتم، دیدم که رو به قبله نشسته و دست‌ها را به سوی آسمان برآورده و چنین دعا می‏‌کند:👇

" اِلهی وَ سَیدی اَسْئَلُکَ بِالذَّینَ اصْطَفَیتَهُمْ وَ بِبُکاءِ وَلَدَی فی مُفارَقَتِی اَنْ تَغْفِرَ لِعُصَاةِ شیعَتِی وَ شیعَةِ ذُرِّیتِی

✨️"یعنی"پروردگارا! بزرگوارا! به حق پیامبرانی که آنها را برگزیدی 

و به گریه‏‌های حسن و حسین در فراق من، از تو می‏‌خواهم گناهکاران شیعیان من و شیعیان فرزندان مرا ببخشائی.🤲

منبع:نهج‏‌الحیاة/ ص 148

🌿  و حال آخرین کریم اهل بیت دعاگوی ماست❤️

﷽💞

🔸رسول‌الله صلی‌الله‌علیه‌وآله فرمودند:

«من تنۀ درختم،فاطمه سلام‌ الله‌ علیها شاخۀ درخت،

علی (ع) پیوند درخت و حسنین (ع) میوه‌ها

و شیعیان ما 🍃برگ‌های درختند.»

🔸وقتی می‌خوان به یک درخت حمله کنن، می‌گن:

«این درخت کرم‌زده🐛برگ‌هاش 🍂زرده ،به درد نمی‌خوره، خشک شده.»

شاخۀ چه درختی را می‌شکنن؟

درختی که یا برگ‌هایش زرده یا در فصلی که باید سبز باشه، برگ نداره

🔹درختی که برگ نداشته باشد،میوه‌هاش رو می‌کَنَن و شاخه‌هاش رو می‌شکنن. 

🌺فاطمه(س) و حسین(ع) حجت هستن و همین دو نور الهی،شیعه را زنده نگه داشته🌺

🌱برگ های این درخت پاک خیلی اهمیت دارن

و هر یک از ما میتونیم برگ های اون باشیم 😍

و ما هر چقدر بیشتر به سمت نور ✨باشیم؛ سبزتر، 

و قدم هامون بسمت ظهور محکمتر میشه

پس بیاییم برگ‌های🍃زیبایی برای این درخت باشیم❣️🙂

🦋با نوشتن #یازهرا‍‍  در ثواب تاپیک سهیم باشیم🦋

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 💕تاپیک شروع نماز داریم.خواستین شروع کنید بگین دعوتتون کنم 🌸

﷽💞🔸رسول‌الله صلی‌الله‌علیه‌وآله فرمودند:«من تنۀ درختم،فاطمه سلام‌ الله‌ علیها شاخۀ درخت،علی (ع) پی ...

@ظهور313‍ 

خوب شده؟ 

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 💕تاپیک شروع نماز داریم.خواستین شروع کنید بگین دعوتتون کنم 🌸

🌺 فاطمه(س) و حسین(ع) حجت هستند،و همین دو نور الهی، شیعه را زنده نگه داشته‌اند. 🌺برگ‌های این درخت خ ...

سلام عزیزم 

بعد از تبادل نظر کاربرا 

بزارین صفحه اول  اگر بودین 

👇🏻👇🏻

چقدر خوبه که میتونیم برگ های شجرة طیبه باشیم 🥰

هر قدم کوچک ما یک برگ سبز تازه اس

که به این درخت نورانی،

جان می‌ده🍃✨

مثل 👇🏻

پاکی زبان؛ نه غیبت، نه دروغ، نه آزار دل مؤمن

محبت به اهل‌بیت(ع)؛ یادشان، راهشان، اخلاقشان

کمک به دیگران؛ دست‌گیری از گرفتاران و مظلومان

نماز اول وقت؛ عهد و نشانه‌ی شیعه‌ی واقعی

حیا و غیرت؛ چه برای زن، چه مرد

صبر و توکل؛ در سختی‌ها مثل حضرت زهرا(س)

ایستادن پای حق؛ مثل امام حسین(ع)

انتظار فعال؛ با پاکی، کار خوب، دل مهربان

اهل بیت رو به درختی نورانی تشبیه کردند که هر یک از ما می‌تونیم برگ‌های آن باشیم🌱.😍رفتارهایی که ما ...

این متن خیلی جالبه 

بعد از تبادل نظر کاربرا بزار حتما 

وبعدش این پستت رو به بعد 

👇🏻

این سوال که "چه جور آدمی باشیم❓️" خیلی مهمه! راستشو بخوای، عمل ما باید بگه چه‌قدر این درخت رو دوست داریم.

.نماز و قران و دعا رو باحال بخون!· نه از روی اجبار... نه با چرت و پرت!· سعی کن با دل و جان ارتباط بگ ...

این نه با چرت و پرت ... حذف بشه

پاکی از گناه ، معصومیت و عِصمت اهل بیت به حکم آیات قرآن ...👇🌱🌺

اعوذ به الله من الشیطان الرجیم 

بسم الله الرحمن الرحیم

((… انما یرید الله لیذهب عنکم الرجس اهل البیت ویطهرکم تطهیرا)؛ 

خدا فقط می‌خواهد آلودگی را از شما خاندان (پیامبر ) بزداید و شما را  پاک و پاکیـزه گرداند.

#‍ آیه تطهیر  

۳۳ سوره احزاب ❤️

عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

۴ دستور امام صادق« ع» برای برخورد با مردم 😍❤️

قال الامام الصادق(ع):«معاشر الشیعه! کونوا لنا زینا و لا تکونوا علینا شینا، قولوا للناس حسنا، و احفظوا السنتکم و کفوها عن الفضول و قبح القول»

امام صادق(ع) فرمود:🌱

ای شیعیان ما! آبرو و زینت ما باشید،‌🌺

و باعث ننگ و بی‌آبرویی ما نباشید😔

با مردم خوب صحبت کنید، زبانتان را حفظ کنید 🌵

از حرف‌های اضافی و زشت بپرهیزید..🗣️

عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

دانا ترین مردم 💫

رسول خدا (ص) فرمود : دانا ترین مردم کسی است که با مردم بیشتر مدارا کند وخوارترین مردم کسی است که به مردم اهانت کند .(بحار الانوار75/52 )

شکوه سکوت ،عملِ محبوب خدا 🥰

ای احمد! هیچ عبادتی نزد من محبوب‌تر از خاموشی و روزه نیست؛ پس اگر کسی روزه بگیرد، ولی مراقب زبان خود نباشد، مانند کسی است که به نماز بایستد ولی در آن قرائت نداشته باشد.

یا أحمَدُ، لَیْسَ شَیْءٌ مِنَ العِبادَةِ أحَبَّ إلَیَّ مِنَ الصَّمْتِ والصَّوْمِ، فَمَن صامَ ولَمْ یَحْفَظْ لِسانَهُ کانَ کَمَن قامَ ولَمْ یَقْرَأ فی صَلاتِهِ..

بحار الأنوار، جلد 74، صفحه 29