2777
2789
عنوان

یک" قُل هُوَالله "هدیه به آقاامام زمان عج💚🪴🌿

| مشاهده متن کامل بحث + 96373 بازدید | 13874 پست

۵ تا به نیت تازه درگذشته مون هدیه به امام زمان . هرکی خوند لایک کنه داغونم

رهزنان نیکی کسانی هستند که تو را از نیت واعمال خوبت پشیمان می کنند . مثل شیطان که از درگاه لطف خدا به دور هست ، رانده شده هستند...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نام خدا🌺

حاضران نسل در نسل به غایبان برسانند ...

تا همگان مطلع شوند🗣️

«من کنت مولاه فهذا علی مولاه»

هر کس که من مولای او هستم،علی نیز مولای اوست✋🤩

او وارث علم و فهم من است🤌

و بعد من از افضل ترین مردم است😍

و خداوند در موردش فرمود :

اگر آن چه (درباره ی علی) نازل کرده به مردم نرسانم،

وظیفه رسالتش را انجام نداده ام🕊️

پس دین با او کامل شد و نعمت بر شما تمام ✋

جایگاه او نسبت به من 

به سان 👈هارون نسبت به موسی است 🌞

🌺و او تجسم آیه :

«همانا ولی، صاحب اختیار و سرپرست شما، خدا و پیامبر او و ایمانیانی هستند که نماز به پا می دارند و در حال رکوع زکات می پردازند.»

و علی بن ابی طالب نماز به پا داشته و در رکوع زکات پرداخته و پیوسته خداخواه است.💫

🌺و‌ خداوند این چُنین خواست که عــ💚ـلی وصی و جایگزین پیامبرش شود.. 

پس ای مردم از علی طرفداری کنید و طرفدار طرفداران علی باشید 🫡

💚با نوشتن #یاعلی‍ در تاپیک سهیم باشیم 🌱

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س 403

🌞به نام خدای مهربون🌞حاضران نسل در نسل به غایبان برسانند ...تا همگان مطلع شوند .📢🗣️ «من کنت مولاه ...

اگر بخوام متن رو کوتاه کنم باید 

یا 

جایگاه او نسبت به من 

رو حذف کنم

یا 

او وارث علم و فهم من است🤌

و بعد من از افضل ترین مردم است😍

کدومش؟ 

بنظرم دومی رو حذف کنیم 

نظرت؟ 

کلمه ایمانیان 

ویرایش بشه 

یه چیز دیگه بجاش بزارین 

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س 403

به نام خدا🌺

حاضران نسل در نسل به غایبان برسانند ...

تا همگان مطلع شوند🗣️:

🌺«من کنت مولاه فهذا علی مولاه»

هر کس که من مولای او هستم،علی نیز مولای اوست✋🤩

🌺و خداوند در موردش فرمود :

اگر آن چه (درباره ی علی) نازل کرده به مردم نرسانم،

وظیفه رسالتش را انجام نداده ام🕊️

🌺جایگاه او نسبت به من 

🌺و او تجسم آیه :

«همانا ولی، صاحب اختیار و سرپرست شما، خدا و پیامبر او و ایمانیانی هستند که نماز به پا می دارند و در حال رکوع زکات می پردازند.»

و علی بن ابی طالب نماز به پا داشته و در رکوع زکات پرداخته و پیوسته خداخواه است.💫

🌺و‌ خداوند این چُنین خواست که عــ💚ـلی وصی و جایگزین پیامبرش شود.. 

پس ای مردم از علی طرفداری کنید و طرفدار طرفداران علی باشید 🫡

💚با نوشتن #یاعلی‍ در تاپیک سهیم باشیم 🌱

به نام خدای مهربون🌞

🌴حاضران نسل در نسل به غایبان برسانند ...

تا همگان مطلع شوند .📢🗣️

«من کنت مولاه فهذا علی مولاه»

هر کس که من مولای او هستم، علــ♥️ـی نیزمولای اوست✋

او وارث علم و فهم من است🤌و بعد من از افضل ترین مردم است😍

✨️و خداوند در موردش فرمود :

اگر آن چه (درباره ی علی) نازل کرده به مردم نرسانم، وظیفه رسالتش را انجام نداده ام✨️

جایگاه او نسبت به من به سان هارون نسبت به موسی است 🤝

✨️و او تجسم آیه «همانا ولی، صاحب اختیار و سرپرست شما، خدا و پیامبر او و ایمانیانی هستند که نماز به پا می دارند و در حال رکوع زکات می پردازند.»✨️

و هر آینه علی بن ابی طالب نماز به پا داشته و در رکوع زکات پرداخته و پیوسته خداخواه است.💫

و‌ خداوند این چُنین خواست که بهترین فرد عالم

وصی و جایگزین پیامبرش شود ..❤️💚💙💜

پس ای مردم از علی طرفداری کنید و طرفدار طرفداران علی باشید 💐💚با نوشتن #یاعلی‍  درثواب تاپیک سهیم باشیم🌱

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲                           https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403   لینک گروه ختم قرآن در ایتا 

اگر بخوام متن رو کوتاه کنم باید یا جایگاه او نسبت به من به سان 👈هارون نسبت به موسی است 🌞رو حذف کنم ...

اهل ایمان 

عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

اگر بخوام متن رو کوتاه کنم باید یا جایگاه او نسبت به من به سان 👈هارون نسبت به موسی است 🌞رو حذف کنم ...

هر دوش لازمه

افضل ترین حذف بشه 

از قسمت های دیگه نمیشه ؟

گیف هم میشه گذاشت ؟

عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

دومی بجای هان مردم یه چیز دیگه بشه بهتره😁

به همگان برسانید که مولای ما علـــ❤️ی شد 🫡

به نام خدا🌺

🌺حاضران نسل در نسل به غایبان برسانند تا همگان مطلع شوند .📢🗣️

🌺 «من کنت مولاه فهذا علی مولاه»

هر کس که من مولای او هستم، علــ♥️ـی نیزمولای اوست✋

او وارث علم و فهم من است🤌و بعد من از افضل ترین مردم است😍

🌺 و خداوند در موردش فرمود :

اگر آن چه (درباره ی علی) نازل کرده به مردم نرسانم، وظیفه رسالتش را انجام نداده ام✨️

جایگاه او نسبت به من به سان هارون نسبت به موسی است 

🌺‌ او تجسم آیه 

✨️«همانا ولی، صاحب اختیار و سرپرست شما، خدا و پیامبر او و اهل ایمانی هستند که نماز به پا می دارند و در حال رکوع زکات می پردازند.»✨️

و هر آینه علی بن ابی طالب نماز به پا داشته و در رکوع زکات پرداخته و پیوسته خداخواه است.💫

🌺و‌ خداوند این چُنین خواست که بهترین فرد عالم وصی و جایگزین پیامبرش شود ..❤️💚💙💜

🌺پس ای مردم از علی طرفداری کنید و طرفدار طرفداران علی باشید 💚با نوشتن #یاعلی‍  درثواب تاپیک سهیم باشیم🌱

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲                           https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403   لینک گروه ختم قرآن در ایتا 

به نام خداوند رحمتگر مهربان 🌱🌺

وقتی که ظلم به نهایت خود رسید

و چشم ها حیران شد

عصای موسی دریا را شکافت

و اهل ایمان را عبور داد و دشمنان را غرق ..

آن زمان که پشت سرشان دشمن و رو به روی شان دریا بود

و یاران حضرت موسی« علیه السلام» گمان کردن که راه را اشتباه امدن

و زود است که به چنگال دشمنان بیفتند

ظن ها و گمان ها سست و ترسان شد .

و گفتند که متی نصرالله❓(یاری خدا کی میرسد )❓

اما خداوند با چوب خشکی  معجزه کرد 

و دریا را شکافت🌊 ...

تا مومنان به خدا از آن عبور کنند ...

و‌خدا بر آن طایفه مورد ظلم ، 

منت گذاشت و بعد خوفشان امنـیـت داد

و پایان خـوش برای کسانی است

که بـا تمـــام سختــی ها به خـ❣️ـدا اعتمــــاد دارند. 

🌸ختم سوره نصر داریم برای ظهور اقامون امام زمان و نصرت یاورانشون تعداد بفرمایید 🌸

🌺این تاپیک فقط برای امام زمان هست از گذاشتن پست های متفرقه بپرهیزید🌺

✍️با نوشتن #یامهدی_ادرکنی‍ در ثواب تاپیک شریک باشیم 

به نام خداوند رحمتگر مهربان 🌱🌺وقتی که ظلم به نهایت خود رسیدو چشم ها حیران شد✨ عصای موسی دریا را شک ...

@ظهور313‍ 

این جور نوشتم خوبه؟ 

👇🏻

ختم سوره نصر داریم برای ظهور اقامون امام زمان و نصرت یاورانشون تعداد بفرمایید 🌸

برای ظهور اقا و چی بنویسم؟ 

به نام خداوند رحمتگر مهربان 🌱🌺وقتی که ظلم به نهایت خود رسیدو چشم ها حیران شد✨ عصای موسی دریا را شک ...

عالی

عالی

اینو به متن اصلی اضافه کنم؟ 

برای  آمدن امام مان به درگاه خدا استغاثه کنیم

ظهورش را خالصانه بخواهیم 

دست به دعا برداریم 

که ناگهان از پس ابرهای تیره، 

شاهد خورشید عالم تاب مان باشیم ...

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 💕ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنیدhttps://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403