2777
2789
عنوان

یک" قُل هُوَالله "هدیه به آقاامام زمان عج💚🪴🌿

| مشاهده متن کامل بحث + 77503 بازدید | 11697 پست

عنوان 

ای مردم بکوشید اموال و اولادتان شما را از یاد خدا غافل نکند

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

وقت تنگ هست ..

غربال میشیم

تا فرق  بین ما و عیار مون مشخص بشه 🤌

مثلا تو که پول دوست داری

حاضری از هر طریقی بدستش بیاری ؟!💰

ایا برای مستمندی اون اندازه که در وُسعت هست

دستت تو جیبت کردی ؟😔

تو که جونت به جون بچه ات وصله

میدونستی همین بچه  هم میتونه رشدت بده

و به خدا نزدیکت کنه و هم غافل و دور👶

جهان در آستانه اتفاق مبارکی هست🪐

اما اگر دل به غفلت ها بدیم و به اسرارت

ان ها در بیایم ، و ناگهان غافلگیر بشیم💥

دست مان خالی باشد ، جز حسرت از این قافله

چیزی برای ما نمی ماند ..❤️‍🔥

پس شش دانگ حواسمون بدیم

و حساب سود و زیان مون بکنیم ..💯

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آیه اموال و اولاد 👇

يا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لا تُلْهِكُمْ أَمْوالُكُمْ وَ لا أَوْلادُكُمْ عَنْ ذِكْرِ اللَّهِ وَ مَنْ يَفْعَلْ ذلِكَ فَأُولئِكَ هُمُ الْخاسِرُونَ «9»

اى كسانى‌كه ايمان آورده‌ايد! اموال و اولادتان شما را از ياد خدا غافل نسازد و كسانى كه چنين كنند، آنان همان زيانكارانند.

ایه ۹ سوره منافقون 🌹

به نام خداوند بخشـنده  مهـربان 🌼

وقت تنگ هست.. 

❌غربال میشیم

مثلا تو که پول دوست داری

دستت تو جیبت کردی ؟😔

تو که جونت به جون بچه ات وصله🥰

میدونستی همین بچه هم میتونه رشدت بده

✔️و به خدا نزدیکت کنه

❌ و هم غافل و دور👶

🌍جهان در آستانه اتفاق مبارکی هست🪐

اما اگر دل به غفلت ها بدیم و به اسرارت اون در بیایم ، و ناگهان غافلگیر بشیم💥

دست مان خالی باشد،

جز حسرت از این قافله چیزی برای ما نمی ماند ..❤️‍🔥

پس شش دانگ حواسمون بدیم و حساب سود و زیان مون بکنیم ..💯

🌺با نوشتن استغفرالله_ربی_واتوب_الیه# در ثواب تاپیک شریک باشیمـ🌺‍ ‍ ‍ ‍ 

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
بیشتر ببینید
به نام خداوند بخشـنده مهـربان 🌼 وقت تنگ هست.. ❌غربال میشیمتا فرق بین ما و عیار مون مشخص بشه 🤌مثل ...

@مهدی_بیا_omidezahra  

سلام عزیزم متن اصلی هست 

قبل از تاپیک زدن امتحان کن🥰

عنوان 

ای مردم بکوشید اموال و اولادتان شما را از یاد خدا غافل نکند

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
بیشتر ببینید

به نام خداوند بخشـنده  مهـربان 🌼

وقت تنگ هست.. 

❌غربال میشیم

مثلا تو که پول دوست داری

دستت تو جیبت کردی ؟😔

✔️و به خدا نزدیکت کنه

❌ و هم غافل و دور👶

اما اگر دل به غفلت ها بدیم و به اسرارت اون در بیایم ، و ناگهان غافلگیر بشیم💥

دست مان خالی باشد،

🌺با نوشتن استغفرالله_ربی_واتوب_الیه# در ثواب تاپیک شریک باشیمـ🌺‍ ‍ ‍ ‍ 

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼
بیشتر ببینید
@مهدی_بیا_omidezahra سلام عزیزم متن اصلی هست قبل از تاپیک زدن امتحان کن🥰عنوان ای مردم بکوشید اموال ...

سلام عزیزم همین یه متن رو باید بذارم؟ 

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼
بیشتر ببینید

اللهم عجل لولیک الفرج 💚

یاصاحب الزمان ادرکنی 💚

یا صاحب الزمان اغثنی 💚

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شیطان که رانده گشت جز یک خطا نکرد ؛ خود را برای سجده آدم رضا نکرد ؛ شیطان هزاربار بهتر ز بی نماز ؛ او سجده بر آدم و این بر خدا نکرد 💚 خدایا تو که پشتمی روبروم هرچی میخواد باشه 💚

بیشتر ببینید
به نام خداوند بخشـنده مهـربان 🌼 وقت تنگ هست.. ❌غربال میشیمتا فرق بین ما و عیار مون مشخص بشه 🤌مثل ...

سلام  اسرارت  باید بشه اسارت  

اللهُم‌عجِّل‌‌لِوَلیِڪَ‌‌الفرَج بحق الحسین 🤲🖤السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ الحسین🖤و عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ🖤        علَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ...💚

به نام خداوند بخشـنده  مهـربان 🌼🌱

وقت تنگ هست.. 

❌غربال میشیم

مثلا تو که پول دوست داری

دستت تو جیبت کردی ؟😔

✔️و به خدا نزدیکت کنه

❌ و هم غافل و دور👶

اما اگر دل به غفلت ها بدیم و به اسارت اون در بیایم ، و ناگهان غافلگیر بشیم💥

دست مان خالی باشد،

🌺با نوشتن استغفرالله_ربی_واتوب_الیه# در ثواب تاپیک شریک باشیمـ🌺‍ ‍ ‍ ‍ 

بیشتر ببینید
به نام خداوند بخشـنده مهـربان 🌼🌱 وقت تنگ هست.. ❌غربال میشیمتا فرق بین ما و عیار مون مشخص بشه 🤌م ...

@مهدی_بیا_omidezahra    

متن اصلی اینه 

اینو کپی کن 

هشتک هم نمیخواد حذف کنی 

اخطار نمیده 

بیشتر ببینید
به نام خداوند بخشـنده مهـربان 🌼🌱 وقت تنگ هست.. ❌غربال میشیمتا فرق بین ما و عیار مون مشخص بشه 🤌م ...

پست صلوات همیشه بزاریم 

سلام عزیزم همین یه متن رو باید بذارم؟

اره متن اصلی هست 

خودت اگر متن کوتاه در رابطه با موضوع تاپیک داری بزار 

بیشتر ببینید