2789
عنوان

یک" قُل هُوَالله "هدیه به آقاامام زمان عج💚🪴🌿

| مشاهده متن کامل بحث + 110665 بازدید | 15518 پست

﷽💕

⭕میدونستی درآخرت حسرت یک دقیقه های زندگی را می خوریم؟

💚 *مگراز هر یک دقیقه در زندگی چه توشه ای می توانیم برای خود ذخیره کنیم؟*...

آقا أمیرالمؤمنین علیه السلام می فرمایند:

فرصتها مانند أبر در گذرند 🍃

سعی کنیم از لحظات زندگی بیشترین بهره را ببریم 🍃

🍃در ۱ دقیقه می توان ۵ مرتبه سوره فاتحه خواند که؛ ۷ هزار حسنه دارد.

🍃در ۱ دقیقه می توان ۱۵ مرتبه سوره اخلاص ( قل هوالله احد ) خواند که؛ ثوابی برابر با ۵ ختم قرآن دارد .

🍃در ۱ دقیقه می توان ۲۰صلوات بر رسول الله صلی الله علیه وسلم فرستاد که؛الله سبحانه و تعالی ۲۰۰۰ صلوات بر شما می فرستد .

🍃در ۱ دقیقه می توان ۷۰ مرتبه استغفرالله گفت که؛ الله سبحانه و تعالی تمام گناهان شما را می بخشد  .

🍃در ۱ دقیقه می توان ۲۵ مرتبه سبحان الله و بحمده سبحان الله العظیم گفت که؛این کلمات ترازوی شما را در روز قیامت بی نهایت سنگین خواهند کرد.🪴

و اما چه توشه و مقامی بالاتر و برتر از خدمت به امام زمان خودمون 🥰❤️

فردی که امام حسین علیه السلام آرزوی خدمت گزاری ایشان را داشتند.✋

✨با نوشتن یامهدی_ادرکنی# در ثواب تاپیک شریک بشیم✨

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

﷽💕⭕میدونستی درآخرت حسرت یک دقیقه های زندگی را می خوریم؟💚 *مگراز هر یک دقیقه در زندگی چه توشه ای می ...

@maede65  

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام دوستان 

ثواب تاپیک و پست هایی که می‌ذارم هدیه به حضرت معصومه و امام زمان و چهارده معصوم و همه شهدا به نیابت از همه مسلمانان و شیعیان و همه محبین ائمه

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی 🤲💗

کسی نیست 

اگر غیر از پست اول پستی نیست تاپیک رو بزنم

آماده این بچه ها؟

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی 🤲💗

کسی نیست اگر غیر از پست اول پستی نیست تاپیک رو بزنمآماده این بچه ها؟

سلام عزیزم 

صبر کنید 

سلام روزهمگی بخیر 

السلام علیک یا صاحب‌الزمان عج الله 💚

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭

بهترین و موثرترین کار برای تعجیل ظهور حضرت چه عملی هست ؟

آیا دوست دارین ، دعای مستجاب و شفاعت مولاهمراه شما باشه؟

و در زمره ی  سربازان خاص و درجه 1 ایشون باشین ؟🥇

و جز زمینه سازان ظهـورش باشید ؟

و خداوند در فرج خلیفه و امام مون  تعجیل کنه ؟

پس تا میتونید و توان دارید به این منظور  صلوات بفرستید، که سنگین ترین عمل در کفه ترازو حسنات«صلوات»هست.

⭕📿ختم صلوات 📿

لطفااا هر تعدادی که خواستید

اعلام کنید ...

کدوم عنوان بچه ها؟ 👇 انتخاب کنید .

میدونستی درآخرت حسرت یک دقیقه های زندگی را می خوریم؟

یا 

چه توشه و مقامی بالاتر و برتر از خدمت به امام زمان خودمون 🥰

کدوم عنوان بچه ها؟ 👇 انتخاب کنید .میدونستی درآخرت حسرت یک دقیقه های زندگی را می خوریم؟یا چه توشه و ...

به نظرم دومی قشنگتره عزیزم 

صفحه اول متن خودتون بزارید 

اگر ندارین عکس نوشته حدیث

کدوم عنوان بچه ها؟ 👇 انتخاب کنید .میدونستی درآخرت حسرت یک دقیقه های زندگی را می خوریم؟یا چه توشه و ...

@11aye  

لیلا نظر بده 

که نظر تو مهمه 

با توجه به متن اصلی بگو 😁