2777
2789
عنوان

یک" قُل هُوَالله "هدیه به آقاامام زمان عج💚🪴🌿

| مشاهده متن کامل بحث + 108863 بازدید | 15327 پست

@janis  

سلام علیک 

خوش آمدی به این گروه 🤚🌹

عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

این روزا دارم به این فکر میکنم؛
که دنیا به فرموده امام علی« ع»

مانند مار (خوش خط و خال) است که به هنگام لمس کردن نرم به نظر مى رسد در حالى که سم کشنده در درون آن است (به همين دليل) مغرورِ نادان به سوى آن مى رود و خردمند عاقل از آن حذر مى کند !

به این که خوب معمولا بچه ها دنبال
چیزای رنگی رنگی میرن و‌ خوشحال میشن😅

و متاسفانه  دور و برمون پرشده  از زرق و برق و
فخر فروشی به داشته ها و به رخ کشیدن او به خلق خدا ..😏

که انگار تو یک مسابقه غفلت داریم خودمون هلاک میکنیم ..

این که از کجا اومدین .قرار کجا بریم ؟!

انگار  خیلی وقته فراموش مون  شده

مثل آدم منگ و‌گیج دور خودمون میچرخیم 

بعضی هامون هم درگیر آرزوهای طولانی که انگار تمومی نداره 🤔
و بابت نداشته هامون انقد کم صبری و کفران میکنیم  
و دایما در حال نا امیدی هستیم که حد نداره!

راستی برای رفتن به خونه اصلی چقدر آماده ایم؟!

میگم ها ،اگر وقت رفتن مون ناغافل برسه 

چقدر کار نکرده داریم؟

عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

عنوان 

اگر وقت رفتمون ناگهان برسه ، چقدر کار نکرده داریم ؟!

@janis سلام علیک خوش آمدی به این گروه 🤚🌹

سلام ممنون از دعوتتون عزیزم ❤️

خدایی که من توی قلبم دارم فقط خالق زیبایی و عشقه ♥️🌈♥️آرامش زندگیمو از وجود خدای مهربونم دارم ♥️ 💙بزرگ ترین دارایی من داشتن همسر مهربونمه که زیباترین هدیه ی خداست🙏💙مادر دختری به زیبایی گل رز هستم🌹👨‍👩‍👧🌹🤍🤍🤍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی،خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ،بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی،فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم،اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی،احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم😍

﷽🌟                                                                         این روزا دارم به این فکر میکنم؛🤔که دنیـ🌎ـا به فرموده امام علــ♥️ـی (ع):مانند مار (خوش خط و خال) است که به هنگام لمس کردن نرم به نظر مى رسد در حالى که سمی کشنده درون آنست ،مغرورِ نادان به سوى آن مى رود و خردمند عاقل از آن حذر مى کند ! 

به این که خوب معمولا بچه ها دنبال

و‌ متاسفانه دور و برمون پرشده از زرق و برق و
فخر فروشی به داشته ها و به رخ کشیدن اون به خلق خدا😏

که انگار تو یک مسابقه غفلت داریم خودمون رو هلاک میکنیم ❗️این که از کجا اومدیم،قرارِ کجا بریم؟                                       انگار خیلی وقته فراموشمون شده؟❗️

بعضی هامون هم درگیر آرزوهای طولانی که انگار تمومی نداره
و بابت نداشته هامون انقدر ناشکری و کفران میکنیم  
و دایما در حال نا امیدی هستیم که حد نداره!😔                       

🔻راستی برای رفتن به خونه اصلی چقدر آماده اییم؟! میگم ها اگه وقت رفتنمون ناغافل برسه چقدر کار نکرده داریم؟🔺️

خدایا ....؟.....؟.....!! 🌟 حمد و سپاس مخصوص خداوندی است که هر جا خواستم او بود اما هر جا او خواست من نبودم؟!🌟 خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🤲 دلیل غیبت طولانی ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲

﷽🌟                                                                         این روزا دارم به این فکر میکنم؛🤔که دنیـ🌎ـا به فرموده امام علــ♥️ـی (ع):مانند مار (خوش خط و خال) است که به هنگام لمس کردن نرم به نظر مى رسد در حالى که سمی کشنده درون آنست ،مغرورِ نادان به سوى آن مى رود و خردمند عاقل از آن حذر مى کند.

به این که خُب معمولا بچه ها دنبال

و‌ متاسفانه دور و برمون پرشده از زرق و برق و
فخر فروشی به داشته ها و به رخ کشیدن اون به خلق خدا😏

که انگار تو یک مسابقه غفلت داریم خودمون رو هلاک میکنیم ❗️این که از کجا اومدیم،قرارِ کجا بریم؟                                       انگار خیلی وقته فراموشمون شده؟❗️

و دایما در حال نا امیدی هستیم که حد نداره!😔                  🔻راستی برای رفتن به خونه اصلی چقدر اماده اییم؟میگم اگه وقت رفتنمون ناغافل برسه چقدر کار نکرده داریم؟🔺️

خدایا ....؟.....؟.....!! 🌟 حمد و سپاس مخصوص خداوندی است که هر جا خواستم او بود اما هر جا او خواست من نبودم؟!🌟 خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🤲 دلیل غیبت طولانی ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲

﷽🌟                                                                         این روزا دارم به این فکر میکنم؛🤔

که دنیـ🌎ـا به فرموده امام علــ♥️ـی (ع):

مانند‌ مار (خوش خط و خال) است که هنگام لمس کردن نرم 

به نظر مى رسد در حالى که سمی کشنده درون آنست ،مغرورِ نادان به سوى آن مى رود و خردمند عاقل از آن حذر مى کند.

به این که خُب معمولا بچه ها دنبال

متاسفانه دور و برمون پرشده از زرق و برق و فخر فروشی

به داشته ها و به رخ کشیدن اون به خلق خدا😏

که انگار تو یک مسابقه غفلت داریم خودمون رو هلاک میکنیم ❗️این که از کجا اومدیم،قرارِ کجا بریم؟                                      انگار خیلی وقته فراموشمون شده؟❗️

🔻راستی برای رفتن به خونه اصلی چقدر اماده ایم؟میگم اگه وقت رفتنمون ناغافل برسه چقدر کار نکرده داریم؟🔺️

سلام دوستان عزیزم 🥰🥰🥰

ان شاء الله حال دلتون خوب باشه 

امروز ساعت 1:45 عصر تاپیک داریم 

استارتر هم @baharrrrr400    

اگر هستین یا نیستین یا دیر میایین اعلام کنید 🙏💟

هر کدومتون که مایل هستین برای استارتر شدن هم بهمون بگین 🥰

@maede65    

@همونهمیشگی    

@مااهاانا    

@گل_پاییز_ام    

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

سلام دوستان عزیزم 🥰🥰🥰ان شاء الله حال دلتون خوب باشه امروز ساعت 1:45 عصر تاپیک داریم استارتر هم @b ...

@mamanyasnajoooooon  

@11aye  

@کاربریپاکشده  

@نخودچی1403  

@sayeh6859  

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

سلام دوستان عزیزم 🥰🥰🥰ان شاء الله حال دلتون خوب باشه امروز ساعت 1:45 عصر تاپیک داریم استارتر هم @b ...

@mehrsana_barana  

@مهدی_بیا_omidezahra  

@درگوشی_عاشقانه000  

@mozhgan_0075  

@delbarasham  

@janis  

@دلخوشی1  

@goolabaton  

اگر میتونید کاربر تگ کنید لایکم کنید 🥰😘

@mehrsana_barana  

@maede65  

@دلخوشی1  

@baharrrrr400  

@کاربریپاکشده  

اگر میتونید کاربر تگ کنید لایکم کنید 🥰😘@mehrsana_barana @maede65 @دلخوشی1 @baharrrrr400 @کاربر ...

@ظهور313  

@نخودچی1403  

@sayeh6859  

﷽🌟

این روزا دارم به این فکر میکنم؛🤔

که دنیـ🌎ـا به فرموده امام علــ♥️ـی (ع):مانند مار (خوش خط و خال) است که هنگام لمس کردن نرم به نظر مى رسد در حالى که سمی کشنده درون آنست ،

مغرورِ نادان به سوى آن مى رود و خردمند عاقل از آن حذر مى کند.

🍃به این که خُب معمولا بچه ها دنبال چیزای رنگی رنگی میرن و‌ خوشحال میشن😅

متاسفانه دور و برمون پرشده از زرق و برق و فخر فروشی به داشته ها و به رخ کشیدن اون به خلق خدا... 

که انگار تو یک مسابقه غفلت داریم خودمون رو هلاک میکنیم❗این که از کجا اومدیم،قرارِ کجا بریم؟

انگار خیلی وقته فراموشمون شده؟❗️

مثل آدم منگ و‌گیج دور خودمون میچرخیم. 

🔻راستی برای رفتن به خونه اصلی چقدر اماده اییم؟

میگم اگه وقت رفتنمون ناغافل برسه، 

چقدر کار نکرده داریم؟🔺️

🌿با نوشتن یا یامهدی#  در ثواب تاپیک سهیم باشيم🌱

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز