2777
2789
عنوان

یه خیانت دیده

| مشاهده متن کامل بحث + 725 بازدید | 47 پست
توجیهش نکن لطفا  چون پسری حق میدم بهت درک نکنی

من توجیهش نمیکنم کارش ی دنیا غلطه اشتباهه ولی احتمال اینم هست که مرده دیگه خیانت نکنه ب زندگیش برگرده درخصوص درک کردن من اسم اینو درک نمیذارم اسمش عاقلانه برخورد کردن با مشاکله 

دیگه چه خبر🫴 مرد هستم🙃🤕
منم اعتقاداتم نمیزاره  ولی اگه بحث گناه و این حرفاست چرا خدا زلیخا رو بخاطر خیانت مجازات نکرد؟

چطور نکرد؟دیگه باید چی به سرش میومد؟چندین سال عین گداها زندگی کرد اونم با چشم کور.از اوج عزت به قعر ذلت افتاد.شد مضحکه ی دست همه.توبه ی خالص کرد تا بخشوده شد

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من برعکس شمام.خیانت دیدم.چندین بار.ولی حتی یکن بار هم به فکر تلافی نیوفتادم.چون ارزش خودمو میارم پایین.به اضافه اینکه بعد از اولین خیانتش که جنسی هم بود دیگه ناخوداگاه از کل مردا بدم اومده.حتی از برادرام.نمیدونم چرا اما حتی دوست ندارم باهاشون رو بوسی کنم.یه جوری میشم.شاید باورتون نشه اما جوری از مردا متنفر شدم که توو مغازه ای فروشنده ش مرده نمیرم.مریض بشم میگردم دکتر خانوم پیدا میکنم.دیدم نسبت به همه ی مردا بد شده به شدت

خیانت کنی بعد باهاش زندگی کنی؟ میشه؟ خودتو بفروشی از لج اون؟! طلاق بگیری بهتره بعدم ذل ...

قطعا که همچین کاری رو نخواهم کرد

به خودشم گفتم اگه یه روزی خواست دوباره بهم خیانت کنه قبلش طلاقم بده 

فقط از این طرز زندگی کردن خسته ام😔

قطعا که همچین کاری رو نخواهم کرد به خودشم گفتم اگه یه روزی خواست دوباره بهم خیانت کنه قبلش طلاقم بد ...

خودتو‌حقیر نکن

دنبال منبع درامد باش

مستقیل شی

طلاق بگیر

بچه داری؟

من برعکس شمام.خیانت دیدم.چندین بار.ولی حتی یکن بار هم به فکر تلافی نیوفتادم.چون ارزش خودمو میارم پای ...

حق داری عزیزم منم بعد از اون قضیه هر مراسم عروسی ای که میرم اذیت میشم.... فکر میکنم هیچ عشقی وجود نداره.... 

دلم به حال  خودمون میسوزه... درد بی درمونه خیانت دیدن

من توجیهش نمیکنم کارش ی دنیا غلطه اشتباهه ولی احتمال اینم هست که مرده دیگه خیانت نکنه ب زندگیش برگرد ...

باشه شما اینجوری فکر کن 

ولی آدم یه بار مار نیشش بزنه سری بعد از اون راه رد نمیشه 

آره ارزشش رو نداره ولی اگه این  زندگی تا آخر عمر به همین منوال پیش بره چی؟ یعنی کل زندگیم بشه ح ...

خب اگه بخوای بری با مردی وارد رابطه بشی باید بگی ک متاهلی دیگه 

همیشه برام سواله ک مرد یا زنی ک میدونن طرف متاهله وارد رابطه باهاش میشن واقعا چطور میشه ب این آدم اعتماد کرد 

من همیشه مادرم بهم میگه حتی بعد از فوت پدر مادر هم خواستی کاری بکنین آبروی اونا رو در نظر بگیرین

والا من خودم ب شخصه حاضرم تا آخر عمرم تنها باشم و دل شکسته تا اینکه خیانت کنم

چطور نکرد؟دیگه باید چی به سرش میومد؟چندین سال عین گداها زندگی کرد اونم با چشم کور.از اوج عزت به قعر ...

فقط مثل خیلی از مردم عادی اون زمان زندگی کرد.. دوتا ندیمه اش دورش میچرخیدن هنوز.... 

ولی بعد از اون همه سختی باز غرق نعمت شد

باشه شما اینجوری فکر کن  ولی آدم یه بار مار نیشش بزنه سری بعد از اون راه رد نمیشه

مارم یبار از اون راه رد میشه/ سعی کنه همسرشو به زندگی قبل برگردونه بهتر طلاقه لا اقل بعدا اگه همسرش برنگشتو طلاق گرفت فکر اینو نداره که اگه من میموندمو بااین مشکل میجنگیدم و همسرمو زندگیمو نجات میدادم

دیگه چه خبر🫴 مرد هستم🙃🤕
نهالی که کج کاشته بشه درست نمیشه بخدا نمیشه حالا شما قبول نکن

منم قبول دارم نهالی که کجه کجه ولی انسان قابلیت زیادی داره که در یک آن خیلی بد بشه برعکسشم از بد به آدم خوبی منتقل بشه من همسایمون دخترشون طلاق گرفته وقتی تو خیابون میبینمش دلم واسش کباب میشه طلاق اسمشم دردناکه

دیگه چه خبر🫴 مرد هستم🙃🤕
منم قبول دارم نهالی که کجه کجه ولی انسان قابلیت زیادی داره که در یک آن خیلی بد بشه برعکسشم از بد به ...

شاید من خیلی غیرمنطقیم شاید شما خیلی انسان باگذشتی باشی بلاخره هرکسی یه اخلاقی داره ولی من نمیتونم ببخشم خیانتو! گذشته از اینا آدم باید فکر همه جاشو کنه ببینه میتونه از پسش بر بیاد یا نه اگه نه طلاق فراری نیس شرایطشو جور کنه بعدش طلاق بگیره مثال همین دختر همسایتون