2789
عنوان

کمککککککککککک .

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 31 پست

اصلا به روی خودت نیار اگر هم گفت بگو کار من نبوده

مهربان تر از اونی هستم که فکرشو میکنید.  عاشق مهربانی و محبت کردن هستم. ❤️دختر قشنگم وقتی که به دنیا اومدی اولین چیزی که از مادرت یاد میگیری دوست داشتن  و مهربانی است❤️

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

ی لحضه خیلی ترسیدم ک لو رفته باشم ولی چیزی بهم نگفته هنوز

اسی با چ برنامه ای مخفی کردیش؟؟؟

لطفا واسه شاغل شدن من ی صلوات مهمونم کنید😍 خدا کنه با دعای شما مهربونا دستم تو جیب خودم باشه..خدا ب ازای همون صلوات ک برام میفرستی تو رو ب ارزوهات برسونه.....ان شاالله❤
ن تموم اعلاناشو مسدود و مخفی کردم ‌نمیدونم چطورفهمیده

بعضی برنامه های مخفی کننده ب صورت یهویی برنامه های مخفیو میاره رو صفحه...شما کدومو استفاده کردی 

لطفا واسه شاغل شدن من ی صلوات مهمونم کنید😍 خدا کنه با دعای شما مهربونا دستم تو جیب خودم باشه..خدا ب ازای همون صلوات ک برام میفرستی تو رو ب ارزوهات برسونه.....ان شاالله❤
برنامه نمیخاد تو گوشی اندورید منوی صفحه گوشه سه نقطه هس ...  اوتو میزنی برات میاره

اهاپس ماله خوده گوشیه...احتمالا بخاطر ب روز رسانی فهمیده .

حاشا کن بگو خبر ندارم

ب روی خودت نیار بزار فک کنه نفهمیدی همون کاری ک داره خودش باهات میکنه  وانمود کن بهش اعتماد دا ...

چندین بار بهم خیانت کرده بخاطر همون نصب کردم و خیلی چیزا از خودش و خانوادش و دوستاش فهمیدم ولی امشب میخاستم گوش بدم دیدم برنامه از اول نصب شده و هیچی توش نیس

چندین بار بهم خیانت کرده بخاطر همون نصب کردم و خیلی چیزا از خودش و خانوادش و دوستاش فهمیدم ولی امشب ...

منم‌رو گوشی شوهرم ضبط مکالمه داشت خودش تصب کرده بود بعد یبار مامانم زنگید با گوشی اون بامامانم حرف زدم یچیز محرمانه  گفتم یهو یادم اومد گوشی شوهرمه سریع کل برنامه رو دیلیت کردم نصب نکردم فهمید گفتم حواسم پرت شد دستم خورد بهش 

باور نکرد ولی ب جهنم مهم اون حرفه بود ک نمیخاستم شوهرم بفهمه 

پس ۹۹درصد شوهرت خودش پاک کرده ولی هیچی بهت نگفته ک تو فک کنی شوته ولی یواشکی زیرنظرت داره 

پس وانمود کن بهش اعتماد کردی مثلا سیم جیم نکن گیر نده بهش 

بعد یمدت بگو دوستم بهم گفته این ضبط مکالمه ها جاسوسی هستن از گوشیم پاک کردم خطرناکن (اگ روی گوشی خودت داری)

دیگ این روشتتو فهمیده نمیتونی نصب کنی رو گوشیش میفهمه اون مکالماتی ک نمیخاد رو پاک میکنه بقیشو میزاره گوش کنی 

الان تعجبم چرا همشو پاک کرده شاید فلش زده یا هول شده کلا پاکش کرده 

منم‌رو گوشی شوهرم ضبط مکالمه داشت خودش تصب کرده بود بعد یبار مامانم زنگید با گوشی اون بامامانم حرف ز ...

آخه من رو برنامه رمز گذاشتم سخته فقط خودم میدونم 

امکان نداره رمز و بلد باشه