2777
2789

سلام دوستان. من دیروز آزمایش بارداری دادم، بتام ۱۳.۲ بود گفتن مشکوکه چند روز بعد دوباره آزمایش بدم. تاریخ آخرین پری ۹ دی بوده. ممنون میشم اگر تجربه مشابه ای دارید یا شنیدید بهم بگید

دوستم من این مشکل رو داشتم 

و نموند واسم 

ان شاالله واسه شما همچین مشکلی پیش نیاد 

الانم دوباره باردارم ولی از استرس دارم دیوونه میشم 

هر کس میتونه برام دعا کنه ممنون میشم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوستم من این مشکل رو داشتم  و نموند واسم  ان شاالله واسه شما همچین مشکلی پیش نیاد  ...

عزیزدلم، انشالا این بارداری خوب و موفق داشته باشه . منم استرس دارم واسه منم دعا کنید 

عزیزدلم، انشالا این بارداری خوب و موفق داشته باشه . منم استرس دارم واسه منم دعا کنید 

همچنین شما هم بیا بهم روحیه بدیم که استرس نداشته باشیم 

میگم شاید لقاحت دیر تشکیل شده یکم زود رفتی آزمایش دادی 

علتش رو‌ نگفتن؟ دیگه اقدام نکردید؟

علتش ونه چیزی نگفتن ،این موضوع مال ۹سال پیشه ،قبلش یه پسر داشتم بعدشم دوباره خدابهم یه پسردیگه دادکه الان ۸سالشه

خدای من ،تنهاکسی است که همیشه وهمه جا حواسش بهم بوده وتنهام نذاشته،خدای من برای تمام من کافی ست💙💙💙💙