2777
2789
عنوان

دوستان لطفا بيايد

95 بازدید | 8 پست

عزيزاى دلم لطفا خواهشا تمنا ميكنم دستتون رو ميبوسم خواهرم يه مشكل براش پيش امد خيلى ناراحته يه هفته غذا نميخوره صورتش شده مثل گچ من دارم از غمش ميميرم دعا كنيد براش صلوات بفرستيد هر كارى از دستتون بر مياد لطفا بخاطر خدا هر كى صلوات فرستاد دعا كرد لايك كنه. خواهرم از خوراك افتاده ميترسم چيزيش بشه داااااغونه. مامانمم از اون بدتره تروخداااا تروخداااا التماستون ميكنم

كاربرى سوممه اولى سال ٩٢ دومى ٩٨ نى نى يار لطفا كاربريمو برگردون رمز عبور رو فراموش كردم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فرستادم عزیزم ولی خوشبحال خواهرت کسیو داره اینقد به فکر چهره رنگ پریدشه😊

چه كار كنم بخدا من تو خونه خودمم اما داغونم😔

كاربرى سوممه اولى سال ٩٢ دومى ٩٨ نى نى يار لطفا كاربريمو برگردون رمز عبور رو فراموش كردم 
دکتر بردینش؟

حقيقتش نه بيچاره هى ميگه نميتونم بشينم خونه چه كار كنم ميارمش پيش خودم باز ميبينم نشسته تو خودش يه نيم ساعت مياد ميگه من برم خونه

همفکری کنید مشکلش برطرف بشه گناه داره.انشائ الله خدا یاریش کنه

نميشه دست ما نيست فقط خدا درستش كنه لطفا دعا كنيد لطفا