2777
2789
اتفاق ارزون تر میاد الان کیک بیرون کیلو ۱۴۰هست تو خونه با ۱۰۰تومن میشه ۱ونیم کیک درست کرد

کیک بیرون کیلویی ۲۵۰ هست فیلینگ موز و گردو تمام قنادی شهر ما همینقدره .. من خودم قنادم

ساقیا ته استکان هایت نمی‌گیرد مرا.... لطف کن از دور بعدی پیک لیوانی بریز.... نه شراب راز میخواهم نه جنس اونوری...‌ از همین سگ مزه های تلخ ایرونی بریز...🥂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تزیین شده شم هست😄

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
چجوری اینقد پف کرده 

با یه قاشق غذاخوری بیگینک پودر😂😂البته سر صاف

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
آفرین چه با سلیقه من هبچ وقت نتونستم یه کیک خوب بپزم یا حتی درست پف کنه 😔

دورت بگردم عزیزم عکس دستور کیک رو گذاشتم که بپز گلم ایشالله خوب درست میشه این سری کیک پختن فقط خوب تخم مرغ رو هم بزنی و مواد با کیفیت استفاده کنی