2777
2789
عنوان

سقوط

| مشاهده متن کامل بحث + 739 بازدید | 40 پست

دقیقا چه چیزی داشت که نمیشد با خانواده دید البته  درسته فیلم ایرانی با لباس میرن حموم و با روسری سشوار میکنن 

شب‌هایی در زندگی‌ام بود که خیال می‌کردم تا صبح، زیر انبوهِ رنج متلاشی خواهم شد،                 اما صبح شد..

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یعنی متوقف شد؟

نه هنوز

قبل از ریپلای اینو بخون......» نظرمن، اعتقادمه. بابت اعتقادم نه به تو نه هیچ کس دیگه ای جواب پس نمیدم. هرجایی خواستی بیا باهات بحث میکنم اما اینجا رو نگه داشتم برای تخلیه احساساتم پس مخالفی ریپلای نکن که بشورمت و قطع بشم.
وتقعا نمیدونی چرا؟!😑🙄 برا همینه مجوز ساترا نگرفته دیگه

خودمم احساس کردم اینطوری باشه . عجیب بود برام 😐

من خیلی مهربونم خب ولی اگه بیایی تاپیک من چرت و پرت بگی قشنگ میشورمت میزارمت کنار 🥰
دقیقا چه چیزی داشت که نمیشد با خانواده دید البته  درسته فیلم ایرانی با لباس میرن حموم و با روسر ...

تا حالا ندیده بودم تعجب کردم از فیلم ایرانی 

من خیلی مهربونم خب ولی اگه بیایی تاپیک من چرت و پرت بگی قشنگ میشورمت میزارمت کنار 🥰
لباسشو درآورد سکانسو نشون داد؟

بله😑🙄😐🤐😕خدایی چه سوالیه اخه

قبل از ریپلای اینو بخون......» نظرمن، اعتقادمه. بابت اعتقادم نه به تو نه هیچ کس دیگه ای جواب پس نمیدم. هرجایی خواستی بیا باهات بحث میکنم اما اینجا رو نگه داشتم برای تخلیه احساساتم پس مخالفی ریپلای نکن که بشورمت و قطع بشم.
میخواست ببینه بدنش خوشگله😅 پیشنهاد بده ب اون داعشیه

ایسان مرد هست یازن؟خداپدرسردارسلیمانی روبیامرزه اردشیرزاهدی راست گفت این مردواقعابه مردمش خدمت کردچه8سال جنگ باصدام چه نابودی حکومت داعش

مجوز چی نگرفت ؟

محوز پخش فیلم. الانم بدون مجوز در حال پخشه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز