2821
2789
عنوان

پوست +عکس 🤗

| مشاهده متن کامل بحث + 768 بازدید | 86 پست
ممنون عشقم    

❤❤

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//
عه واقعا  پس میتونم ژل ضد جوش هم رو شبا بزنم پس نه؟   ممنون خوشگلم که جواب دادی ...

آره عزیزم ببین شما ی شب ژل وبزن 

ی شب ویتامین سی 

ویتامین ی لازم نیست هر شب بزنی 

همون دو یا سه شب در هفته کافیه

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چرا سابسیژن نمیکنی؟ 

اون تاثیری نداره....از کسایی که انجام داده بودن پرسیدم گفتن تاثیر آنچنانی نداشته.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//
قرمزی بهتر از لکه و لک بهتر از جای جوشیه که چال شده‌‌‌...‌‌.کاش مال منم لک بود من دیگه دنبال جراح پل ...

خوب میشه عزیزم 

اره بفرس 

منم خواهرم مثل تو بود اما لیزر ی چیزی بود میگف 60 میلیون اینجا ها میشه اما جواب میده اما خواهرم نرف

غرق زخمیم...ولی قامتمان خم نشده :(🌱🍒
عزیزم راجب مارک ویتامین سی راهنمایی میکنی؟ یه آنلاین شاپ معتبر پک ویتامین سی و هیالورنینک اسید بالان ...

عزیزم بین این سه تا هر کدوم و ک وسعت میرسع بخر

گارنیر

بالانس

اوردینری 

هر سه عالی 

برای منافذ باز و جوش سرم نیاسینامید اوردینری

پیج  zeeeshop من قبولش دارم

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

اون تاثیری نداره....از کسایی که انجام داده بودن پرسیدم گفتن تاثیر آنچنانی نداشته.

من یه چال خیلی بد داشتم سابسیژن کردم و بعدشم ژل زد بهش 

عالی شد

بگرد یه دکتر خوب پیدا کن

تیکر لاغری وزن اولیه ۷۲_وزن هدف ۶۶رژیم کتوژنیک
خوب میشه عزیزم  اره بفرس  منم خواهرم مثل تو بود اما لیزر ی چیزی بود میگف 60 میلیون اینجا ...

من اگه مطمعن باشم جواب میده حاضرم هر چی دارم و ندارم بدم فقط جواب بده ولی لیزرا قطعی نیستن.

آها ممنون خانم دکتر 😍❤️🥺

دکتر ک نیستم قربون مهربونیت 😘🤍

ب من گفتن برو فرهود صالحی حالا موندم کدومش برم

من قهار ترس هم رفتم اما جواب نداد هر کاری کردم خوب شه آخرش گفتم ولش کن خوب نمیشه چن ماه کاری نکردم بدتر شد تا رفتم پیشش یعنی عالی بود همه دوستام میرن پیشش راضین 

غرق زخمیم...ولی قامتمان خم نشده :(🌱🍒

عزیزم دیدی؟؟