2777
2789
عنوان

خوش ب حال بی پدرا

| مشاهده متن کامل بحث + 404 بازدید | 24 پست
به بابات بگو که این حسو داری. دوست داری مادرت رو ببینی عزیزم دو سال دیگه به سن قانونی می‌رسی اونوقت ...

میترسم ازش یه بار چهار سال پیش ک مامانم اومده بود دم مدرسم و واسه اخرین بار دیدمش بهش گفتم میخوام برم ببنمش از این ب بعد گفت بفهمم دیدیش یه طوری میزنمت ک جای دهن دماغت عوض بشه منم بچه بودم ترسیدم از اون روز ب بعد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میترسم ازش یه بار چهار سال پیش ک مامانم اومده بود دم مدرسم و واسه اخرین بار دیدمش بهش گفتم میخوام بر ...

الان بهش بگو بزن ولی میرم مادرمو میبینم... بعد ببین عکس العملش چیه... اگه دیدی خیلی جدی شد. بهش بگو می‌دونی اگه بفهمن اذیتم میکنی می‌زنیم چه اتفاقی میافته ؟؟!! 

«خُدایا تُویے ساحلِ آرامِش مَن»♡♥️ 
شمارشو از کجا بیارم اخه

آشنایی چیزی ندارین که شمارشو داشته باشه؟؟خوده بابات یا مادر بزرگت شمارشو ندارن؟؟برو یه سرچی تو گوشی بابات بزن..مخصوصا توی مخاطبین تلگرام،،چون بعضی وقتا شماره های روی گوشی پاک میشه ولی توی تلگرام میمونه ...

الان بهش بگو بزن ولی میرم مادرمو میبینم... بعد ببین عکس العملش چیه... اگه دیدی خیلی جدی شد. بهش بگو ...

من انقد جرات ندارم اخه داداشمم هس اونم ظالمه مث بابام کل خانواده ی بابام عمم عموهام پشت بابامت نن واقعا ازشون میتزسم اینا خیلی ظالمن

من انقد جرات ندارم اخه داداشمم هس اونم ظالمه مث بابام کل خانواده ی بابام عمم عموهام پشت بابامت نن وا ...

عزیزم  می‌دونم چی میگی 

ای کاش میشد با مامانت یه جوری در تماس باشی 

«خُدایا تُویے ساحلِ آرامِش مَن»♡♥️ 

خیلی دوس دارگ ببینمش بغلش کنم اراش بگیرم ازش ب اندازه ی این ۱۱ سال باهاش حرف بزنم برم بیرون ب هنه بگم ک من مامان دارم قدرشونو بدوتین واقعا هر کی از مادر صحبت میکنه من اصن نمیتونم درکش کنم

2790
2778
2791
2779
2792