2777
2789
گاها از نهار نگه میدارم ولی خب همیشه برنج ضرر داره دوس دارم نون هم بره شکمش ماست بره پنیر بره روده ه ...

وای چقدر بامزه گفتی خندم گرفت😂😂

اره ماهم معمولا شام نونی داریم یا سوپ و آش و ....

🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد(وعجل الفرجهم)🌹 💙😍خدایا،تودرست کن!تو درست کنی قشنگتره😍💙خدایا شکرت ❤صلی الله علیک یا فاطمه الزهر❤خداجونم مرسی بابت دوتا فرشته ای بهم دادی...😍🥰😇خودت مراقبشون باش👭
[QUOTE=270833149]اره عزیزم باید تخم مرغ بزنی حالا ما ترکا داخل خوده کوفته هم تخم مرغ آبپز گردو کشمش ...

نه ایندفعه اونجوری کن هم طعمش خوب میشه هم وا نمیره اول تو روغن قشنگ هر طرفش رو سرخ کن بعد تو اون سسی که بالا گفتم بنداز زیر شعله رو کم کن بزار جا بیفته 

که تو خداوند رویدادهای محالی💫🌱

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

احسنت من بودم خودمو جرررر میدادم تا بالاخره دستپختم خوب بشه😂

وقتی نمیخوره هربار ایراد میگیره برای چی الکی اعصاب خودمو بهم بریزم مامانش اکثر مواقع درست میکنه گاهیم مامان خودم 

از بیرونم میگیریم ولی بعضی موقها میگم تا کی قراره اینجوری باشه 

نه بیخیال نشو از چیزای راحت شروع کن حتما پیگیر باش خب تا کی میخوای ادامه بدی   خالا خوبه مامان ...

هربار کلی تلاش کردم قاشق اول خورد گفت از بیرون یه چیزی سفارش بدیم 😐من کلی برای اون غذا وقت گذاشتم چندقاشق بخور تشکر کن بعدم بگو ایرادش اینه دفعه ی بعد رفعش میکنم ولی وقتی اصلا از این لحاظ باهام همکاری نمیکنه منم کلا بیخیال شدم 

هربار کلی تلاش کردم قاشق اول خورد گفت از بیرون یه چیزی سفارش بدیم 😐من کلی برای اون غذا وقت گذاشتم چ ...

خب خودتم بخور ببین کجاش ایراد داره دفعه بعدی درستش کن قرار نیست ک اون بگ اینجوری خودتم اذیت میشی فداتشم

هربار کلی تلاش کردم قاشق اول خورد گفت از بیرون یه چیزی سفارش بدیم 😐من کلی برای اون غذا وقت گذاشتم چ ...

باید هی تمرین کنی‌ از ادویه های خوشمزه چاشنی های آموزشی یادبگیر

تو قدرت رد شدن از هر شرایطی رو داری قوی باش ♾️♡°✨🤍💜 خدایا شکرت🦋🌸✨️
با هم دیگه بپزید 

در حد 2ساعت ظهر خونست شبم معمولا 11به بعد میاد 

خودمم از این بابت خیلی ناراحتم مهمونم که بیاد باید از بیرون بگیریم و اینسری کلی از دخترخاله شوهرم تیکه کنایه شنیدم

ولی دیگ راه حلیم به ذهنم نمیرسه  

شام سبک دیگه بدون شام که نه کلا

اها اره دیگ ما خونه خودمون فرق نداره هر چی باشه ولی خونه شوهرم اینا نهار سبکه شام سنگین خودشم پرخورن لاعرنا ولی پر خور منم غذام کمه دیگ اونجا مجبور میخورم تا صب شکم درد میگیرم

خب خودتم بخور ببین کجاش ایراد داره دفعه بعدی درستش کن قرار نیست ک اون بگ اینجوری خودتم اذیت میشی فدا ...

کلا بدغذاست فقط غذای مامان خودش و مامانمو دوست داره و یه رستوران که از مجردی میرفته  😐بارها شده همون غذا رو برای بقیه درست کردم گفتن ایرادی نداره ولی دیگ خودمم اعتماد به نفسمو برای آشپزی از دست دادم 

در حد 2ساعت ظهر خونست شبم معمولا 11به بعد میاد  خودمم از این بابت خیلی ناراحتم مهمونم که بیاد ...

انشالا مشکلت حل میشه الهییییی عزیزمممم 

از مامت کمک بخواه دیگه 

یا ضامن آهو ضامن ما هم باش 💜
انشالا مشکلت حل میشه الهییییی عزیزمممم  از مامت کمک بخواه دیگه

بدبختی من یکی دوتا نیست🤦🏻‍♀از مامانم و مادرشوهرمم دورم هفته ای یبار میریم تنها کاری که از دستشون برمیاد اینه که اندازه چند روز غذا درست کنن بزارم فریزر 

اکثر مواقع سر همین مسائل دعوا میکنیم ولی انگار نه انگار