[QUOTE=270800259]پیش کل کلاس تحقیرم کرد رو ندارم برم فردا دانشگاه احساس حقارت
این استادا همه حق التدریسی و مدرسن تازه به دوران رییده ان اصلا خودتو نباز برو سرکلاس و محل نده
هیوووو: میدانم که میبینی میشنوی ؛تااین لحظه که تورا در درونم یافتم چیزی غیر ازمحبت و پناه و محافظت ندیدم ؛مرابارنج هایم تنها نگذار که من محتاجترینم به بودنت به حضورت به اراده ات و به خواسته ات؛من نمیتوانم تصمیم درست بگیرم و شجاعت و جسارت ندارم بین ماندن و رفتن گیر افتاده ام کمکم کن تا ازاین چرخه خارج شوم؛برکت باشد؛دوستت دارم مراببخش سپاسگزارم
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
یه بار استادم فامیلیمو مسخره کرد بی هیچ تعارفی برگشتم گفتم:استاد شما هر بار فامیلی منو مسخره میکنید فکر کنم ناراحت نمیشید اگه منم شمارو اقای...صدا کنم.
فامیلیشو مسخره کردم.
دهن گشادشو بست دیگه مردک عوضی
آن چنان پیر شدم در جوانی...🖤حمید مهدوی🖤درخواست نمیپذیرم🍇لطفا تو تاپیک های آموزنده تگم کنین💅ب سنم دقت نکن،به گفته هام دقت کن نازنینم❤️دوست دارم حرف کاربرا رو فارغ از جنسیت و سنشون بشنوم!🌼بی ارزشید،اما عرزشی اید:)
یاد خودم افتادم؛واقعیتش من بودم گریه میکردم. یه بار تو دبیرستان معلم اسممو صدا زد بعد پیش همه گفت توی چاقلو با این هیکلت نمی تونستی بیشتر درس بخونی😭😭. از اون به بعد اون درسو همیشه بیست میگرفتم ولی تشویقم نکرد.
لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻