2777
2789
حس خوبی دارم نسبت بهت وه اینده خوبی رو برات میبینم اولین فرزندت پسره

واااای قربونت برم😘😘😘😘

همه میگن این وصلت خوبه اتفاقا پدربزرگمم اومد بخوابم و تاییدش کرد. مرسی ازت ♥️

سه زن در دنيا زيباترين اند . اول : مادرم، دوم : سايه اش، سوم :انعکاس تصويرش در آينه♥️🤍

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اسمتو بگو تا تمرکز کنم  

عزیزم من فاطمه ام 

میشه بگید کی ازدواج میکنم؟؟؟ توی حرم امام رضا دعاگوتم♥️

ازدواجم با پیام احتمال بیشتره یا بافرید پسر کوچک بهشته خانم؟؟؟؟ خوشبخت میشم؟؟؟

من همون مامای مهربونِ سابقم😊 همون کاربرِ قدیمی که از سال ۹۲ اینجا بود :)) وقتی گوشیمو عوض کردم تاااااازه یادم افتاد ای دادِ بیدا من از کاربریِ قبلیم هیچی رو سیو‌نکردم ؛ حتی ایمیلمم یادم‌نمیاد؛ ازون بدتر حتی خط ۶سال پیشمم دیگه دستم نیست!😑 اینجوری شد که من مجبور شدم دوباره نی نی سایت ثبت نام کنم...
شمارو نمیدونم....واقعا چیزی به ذهنم نیومد ببخشید گلم  من حس ششم نیستم اما گاهی یه جواب تو ذهنم ...

عزیزم من اسمم فاطمه‌ست. امسال کنکور قبول میشم؟

سه زن در دنيا زيباترين اند . اول : مادرم، دوم : سايه اش، سوم :انعکاس تصويرش در آينه♥️🤍
حس جواد بهت خاسه دوست داره اما سعی کن بیشتر توجه هشو جلب کنی وه ارزش خودتت بهش بفهمون 

لطفا منو بگووو☹️☹️خواهشش کی نامزد میکنم؟💜

لطفا برای سلامتی خودتون و عزیزانتون من و خانواده ام صلوات بفرستید🥰
شمارو نمیدونم....واقعا چیزی به ذهنم نیومد ببخشید گلم  من حس ششم نیستم اما گاهی یه جواب تو ذهنم ...

عزیزم من فاطمه ام 

میشه بگید کی ازدواج میکنم؟؟؟ توی حرم امام رضا دعاگوتم♥️

ازدواجم با پیام احتمال بیشتره یا بافرید پسر کوچک بهشته خانم؟؟؟؟ خوشبخت میشم؟؟؟

من همون مامای مهربونِ سابقم😊 همون کاربرِ قدیمی که از سال ۹۲ اینجا بود :)) وقتی گوشیمو عوض کردم تاااااازه یادم افتاد ای دادِ بیدا من از کاربریِ قبلیم هیچی رو سیو‌نکردم ؛ حتی ایمیلمم یادم‌نمیاد؛ ازون بدتر حتی خط ۶سال پیشمم دیگه دستم نیست!😑 اینجوری شد که من مجبور شدم دوباره نی نی سایت ثبت نام کنم...
اره عزیزم یه رشته خوب قبول میشی حس میکنم

وااااای فدات شم . چقدر خوشحال شدم تو این تاپیک😍😘♥️

عزیزم من فاطمه ام  میشه بگید کی ازدواج میکنم؟؟؟ توی حرم امام رضا دعاگوتم♥️ ازدواجم با پیام اح ...

به زودی شاید سال دیگه....ازدواج با پیام احتمالش بیشتره اما بنظرمن از اونا بهتر هم میاد برات صبوری کن فدات دوست خوبم 

من حس ششم نیستما فقط حسم میگه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز