2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 430 بازدید | 38 پست
بچه ها من امروز روز سومی هست که تاخیر دارم دیروز صبح بی بی زدم منفی شد پس چرا پریود نشدم یعنی قطعی ب ...

تا یک هفته تاخیر نرماله من خنگه استرسیم مدام بی بی چک میزنم تازه امروز موعدمه

خدایا شکرت که نی نی سالم و صالحی نصیبم شد.... 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مطمئن باش مثبت مثبته،مبارکه عزیزم برای منم دعا کن

وایییی ایشالله 

خدا از دهنت بشنوه ایشالله هرچی از خدا میخوای نصیبت بشه

تا یک هفته تاخیر نرماله من خنگه استرسیم مدام بی بی چک میزنم تازه امروز موعدمه

واقعا؟؟؟ 😂

من اقدام واسه بچه دومم راستش دارم عفونت مو درمان میکنم امروز سه روز تاخیر و احساس میکنم امروز میشم 

خدایا شکرت .من عاشق ائمه هستم ۵ سال پیش نیمه شعبان ولی همه جا جشن بود و حس خوب فهمیدم باردارم و خدا بهم پسرمو داد بعد از بارداری خارج از رحم و با فقط یک لوله خدا معجزه کرد واسم و امام زمان بهم عیدی دادن حال‌ام روز مادر حضرت زهرا بهم عیدی دادن و فهمیدم دوباره باردارم وقتی که یک سال و نیم منتظر بودم و دکترا میگفتن با یه لوله شانس بارداری ۵۰ درصده خدا چیزیو بخواد میشه  فقط بنظرم رمزش اینه که ناشکر نباشی حتی تو بدترین شرایط وقتی اولین بارداریم تو حرم امام رضا فهمیدم ناموفقه صدبار به خودم گفتم فقط شکر کن و ناشکری هم حالتو بد میکنه و هم شرایط و سخت تر الان فقط خداراشکر میکنم و زندگیمو سپردم به خودش با اینکه مشکلاتم زیاده (میشه واسه سالم بودن نی نیم صلوات بفرستین  )
واقعا؟؟؟ 😂 من اقدام واسه بچه دومم راستش دارم عفونت مو درمان میکنم امروز سه روز تاخیر و احساس میکنم ...

من دیشب فکر میکردم دارم میشم از درد به خودم میپیچیدم یهو دردم افتاد بعد نیم ساعت معده درد گرفتم تا الان

من دیشب فکر میکردم دارم میشم از درد به خودم میپیچیدم یهو دردم افتاد بعد نیم ساعت معده درد گرفتم تا ا ...

حالا من اصلا دل درد ندارم فقط سینه هام درد میکنه و خیلییی ترشح دارم ولی خوب شیاف واژینال  لاکتوواژ میزنم نمیدونم ربطی به اون داره یا نه تازه میخواستم از ماه بعد اقدام کنم سردرگمم بی بی منفی شد پس چرا نمیشم 😭

خدایا شکرت .من عاشق ائمه هستم ۵ سال پیش نیمه شعبان ولی همه جا جشن بود و حس خوب فهمیدم باردارم و خدا بهم پسرمو داد بعد از بارداری خارج از رحم و با فقط یک لوله خدا معجزه کرد واسم و امام زمان بهم عیدی دادن حال‌ام روز مادر حضرت زهرا بهم عیدی دادن و فهمیدم دوباره باردارم وقتی که یک سال و نیم منتظر بودم و دکترا میگفتن با یه لوله شانس بارداری ۵۰ درصده خدا چیزیو بخواد میشه  فقط بنظرم رمزش اینه که ناشکر نباشی حتی تو بدترین شرایط وقتی اولین بارداریم تو حرم امام رضا فهمیدم ناموفقه صدبار به خودم گفتم فقط شکر کن و ناشکری هم حالتو بد میکنه و هم شرایط و سخت تر الان فقط خداراشکر میکنم و زندگیمو سپردم به خودش با اینکه مشکلاتم زیاده (میشه واسه سالم بودن نی نیم صلوات بفرستین  )
حالا من اصلا دل درد ندارم فقط سینه هام درد میکنه و خیلییی ترشح دارم ولی خوب شیاف واژینال  لاکتو ...

هم دارو مصرف میکنی هم تا یه هفته ام نرماله سه چهار روز دیگه ام صبر کن من که امروز همه دردام افتاده سینه هامم دردش افتاد فقط نفخ و معده درد

عزیزم بعد ده دقیقه دیگه اعتبار نداره خط تبخیر میفته

حالا اونی که میگی بعد ۶ دقیقه شاید مثبت باشه فردا با ادرار اول صبح بزن

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

عزیزم بعد ده دقیقه دیگه اعتبار نداره خط تبخیر میفته حالا اونی که میگی بعد ۶ دقیقه شاید مثبت باشه فر ...

با اول صبحه میشه تاپیک قبلمم لطفا ببینی

منم  روز موعد   زدم ‌بعد چند دقیقه ی هاله  کمرنگ افتاد دو روز بعد زدم  سریع &nbs ...

خدا از دهنت بشنوه کل وجودم استرس و هیجانه کاش خدا این بار برام خواسته باشه

با اول صبحه میشه تاپیک قبلمم لطفا ببینی

عزیزم منفیه اونا خط تبخیره

ولی اینی که تو این تاپیک عکسشو گذاشتی شاید مثبت باشه فردا اول صبح بزن یا برو آزمایش

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

خدا از دهنت بشنوه کل وجودم استرس و هیجانه کاش خدا این بار برام خواسته باشه

مطمعنم بار داری مبارک گلم ،،،انقد از تایپیک های بار داری و بی بی چک خوشم میااااد اااااا 

تهش میرسه به خدا  پس از اولش بسپار بخدا