شاغلم ولی شوهرم همیشه میگه به خاطر پولت گرفتمت نمیزاره راحت زندگی کنم هم خسیسه هم اصرار داره با خانوادش زیاد مرتبط باشم.با کلی جوش حرص بعد چند سال عادتش دادم که اختیار پولم دست خودمه . خانواده شوهرم فضول و آویزون. روشون بدی مدام خونه ما هستن. از یه طرفم میگم ولش کن حالا اونا اگرم فضولی میکنن از سر دلسوزیه منم تو این شهر کسی رو ندارم و طلاق به نفع بچه نیست. همیشه تنهام. هیچ کس رو ندارم. خانواده شوهرمم یه بچه نگه میدارن تا برم بیرون صد تا توقع دارن.مثلا خواهرشوهرم دختر لوسشو مدام ورمیداره میاره یا میخان هر جا بریم با ما بیان. از یه طرف از شوهرم بدم میاد و همیشه با هم دعوا میکنیم.فراوون بحث و دعوا و سر صدا. دست خودم نیس عصبی میشم ازش .
اگه قبل بچه به عقل الانم بودم صد البته طلاق. ولی اونموقع به قطعیت نرسیده بودم.
تنها با یه بچه تو شهر غریب نمیتونم زندگی کنم. راننده هم نیستم. خلاصه باید بسوزم و بسازم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
سوم کسی توقع داره با سیاستی که معلوم نباشه بپیچون یه منتی هم سر شوهرت بذار
نصف مشکلاتت با دوری و دوستی حل میشه
زندگی رو به کام خودتو بچه و همسرت تلخ نگیر
@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹
الان بعضیا میان میگن اینا از معایب کاره و ما واسه همین مث ملکه موندیم خونه
200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
نودو نه نودو نه صدم درصد مردهایی که دنبال زن کارمند میگردن بخاطر پولشونه
البته که ۹۹ درصد اشتباهه و خیلی از مردا شان اجتماعی و دیگر مزایای کار کردن براشون مهمه همونطور که یه خانم اینارو ملاک میکنه برای انتخاب همسر
200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
اینو باید در نظر میگرفت الان ینفر هست خدا شاهده خان هستش سه تا زن کارمند گرفته نمیدونم چجوری راضی به ازدواج شدن البته سنشون بالای چهله ها،،نمیدونم ولله شاید اونها فهمیدن جوونا اهل زندگی نیستن هه🙏