2777
2789
اوه من حتی شرایطشو ندارم بیام اونجا..

اگه مجرد بودم میگفتم مدارکتو پست کن و همه کاراتو میکردم وقتم میگرفتم تلفنی حرف بزنی ولی با این بچه نمیتونم بعدزایمان ی چکاپ واسه خودمم نرفتم . 

روده هاتون عفونتی نداره؟؟ اسم ازمایش مخصوصش چیه؟؟

به من و پسرم گفت فقط نون سنگک بخوریدشیرینی خونگی بیرون نخورید چیزای رونده نخورید نارنگی پرتقال نخورر میوه رو بصورت کمپوت بخورید ولی پسرم نمیخورد همینطوری میدادم 

اگه مجرد بودم میگفتم مدارکتو پست کن و همه کاراتو میکردم وقتم میگرفتم تلفنی حرف بزنی ولی با این بچه ن ...

عزیزمی فدات بشم ممنون. نمیدونم والله فقط آزمایش خون و آندوسکوپی انجام دادم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزمی فدات بشم ممنون. نمیدونم والله فقط آزمایش خون و آندوسکوپی انجام دادم 

اسم اون ازمایش خونو میدونید چی بود؟؟ واسه منiga پسرم پایین بود برای سیستم دفاعیه بدنه از رو دفع زیاد و شل بودنش گفت . برای شما ارثیه؟ ببخشید یبوست هم میشید؟؟

اسم اون ازمایش خونو میدونید چی بود؟؟ واسه منiga پسرم پایین بود برای سیستم دفاعیه بدنه از رو دفع زیاد ...

نه ولله عزیزم نمیدونم اسمش چیه دوتا آزمایش انجام دادم. کاش یبوست بگیرم من همیشه اسهال دارم حتی لاغرم 😔بی اشتهایی هم دارم 

اسم اون ازمایش خونو میدونید چی بود؟؟ واسه منiga پسرم پایین بود برای سیستم دفاعیه بدنه از رو دفع زیاد ...

عزیزم من تازه واردم به نی نی سایت کجا جوابتو زود پیدام کنم؟؟ 

مامان منم سندروم روده تحریک پذیر داره. این بیماری کاملا با اعصاب در ارتباطه. ما هم خیلی دکترای مختلف بردیمش. اما تا داروهاش رو نمیخورد باز علائمش برمیگشت. یه فوق تخصص گوارش پیدا کردیم دکتر امیر طاهری. خدارو شکر از وقتی مامانم تحت نظرشه خیلی وضعیتش بهتر شده. نمیدونم کجا هستین ولی اگر تهرانید، میتونید برید پیش ایشون

مامان منم سندروم روده تحریک پذیر داره. این بیماری کاملا با اعصاب در ارتباطه. ما هم خیلی دکترای مختلف ...

سلام عزیزم خداروشکر که مادرت خوبه شده نه گلم من اهل خوزستانم نمیتونم بیام و راستشو بخوای شرایطشو هم ندارم ولی لطف میکنی داروهایی که بهش داده برام بفرستی ؟؟🙏🌹

[QUOTE=271340785]مامان منم سندروم روده تحریک پذیر داره. این بیماری کاملا با اعصاب در ارتباطه. ما هم خیلی             عزیزم دارو چی تجویز کرد 

چند سالیست اسهال امانم رابریده برایم دعا کنید بهتر شوم خداوند نگهدارتان