2777
2789
عنوان

خبر خوش 🙋🏻‍♀️💚

| مشاهده متن کامل بحث + 1120 بازدید | 62 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۱۴ بارو باید پشت هم بخونیم یا میتونی از صبح تا شب هر یه ساعت دو ساعت یکی دوتاشو بخونیم؟ کلا فردا می ...

از فردا باید شروع کنی هر ساعت که خواستی ولی اگه مثلا روز اول ظهر خوندی سعی کن سیزده روز دیگه رو هم ظهر بخونی 

و باید روز اول یکی

روز دوم دوتا 

روز سوم سه تا

و... 

تا روز چهاردهم که چهارده تا بخونی

انشاءالله خدا دلتو خوش کنه🤍💚

برای سلامتی عشقم که هفت ساله هلاک یه نفس کشیدن راحتیم دعا میکنی؟!( امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف السو) از عشق متنفـــرم تمام خوشی های زندگیمو ازم گرفت😭💔هر وقت سرتونو روی شونه های محبوبتون گذاشتین دلتنگهارو دعا کنین(: 🥺🤍
اسی حاجت روا بشی عزیزم میشه کسی دیگه به جامون بخونه

اره میشه کس دیگه ای به نیت حاج شما بخونه

انشاءالله حال دلاتون شاد بشه بحق نیمه ی شب🥺💚

برای سلامتی عشقم که هفت ساله هلاک یه نفس کشیدن راحتیم دعا میکنی؟!( امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف السو) از عشق متنفـــرم تمام خوشی های زندگیمو ازم گرفت😭💔هر وقت سرتونو روی شونه های محبوبتون گذاشتین دلتنگهارو دعا کنین(: 🥺🤍
ببخشید حتما باید اول ماه باشه؟

این طوری بخونی بهتره ولی حاج آقا بهجت گفتن میشه هر وقت خواستی هم بخونی بزنی نت ختم واقعه بهجت توضیح میاره الان کامل یادم نیست 

خدا با من است 🙌🌹
از فردا باید شروع کنی هر ساعت که خواستی ولی اگه مثلا روز اول ظهر خوندی سعی کن سیزده روز دیگه رو هم ظ ...

میشه مثلا با فاصلع از هم خوند؟

اخه خیلی سخته یهو ۱۴ بار پشته هم بخونه ادم

عضو گروه چهار ستاره⭐️⭐️⭐️⭐️ وزن شروع ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۸۲.۸۰۰ وزن هدف ۷۵ 

میشه خواهش کنم ازت برام دعا کنی گره مشکلم باز بشه؟ خیلی درموندم فقط خدا حلش کنه😥

حل میشه تو اون ناامیدی ها اونجایی که دیگه میگی همه ی راه ها رو رفتم و نشده همونجا خدا دستتو میگیره 

خدا بنده های خوبشو میندازه تو سختی

انشاءالله به حق همین قرانی که روبرومه خدا دلتو شاد کنه و معجزشو وارد زندگیت کنه و اشک شوق بریزی🥺💚

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 

میشه مثلا با فاصلع از هم خوند؟ اخه خیلی سخته یهو ۱۴ بار پشته هم بخونه ادم

منم فک میکردم سخته سوره واقعه خیلی خیلی اسونه و ایه هاش کوتاهه ولی فک نکنم یکم بینش فاصله باشه اشکالی داشته باشه

خدا دلتو خوش کنه انشاءالله 💚💚💚

مرسی که اطلاع دادی قشنگم❤️ اسی  مثلا برای روز ۵ام باید هر پنج بار رو پشت سرهم بخونیم؟ اشکال ند ...

من پشت سر هم میخوندم ولی فک نکنم مشکلی داشته باشه 

همین که از ته دل بخونی خدا به دلت نگاه میکنه🥺💚