2777
2789
اسمشومیگه؟پسرم ب خودش میگ‌نی نی

پسر من دوسال و ۵ماهشه با فعل ها مشکل داره مثلا یچیزیو میگیره دستش میگه مال منه تا من میگم آره مال توعه بامن تکرار میکنه مال توعه. یا مثلا میگه سرش اوف شد بجا اینکه بگه سرم اوف شد

ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین                                         🌸پروردگارا✨دستانم بسوی توست🌸نگاهم به مهربانی و کرم توست✨با تو غیر ممکن‌ها ممکن می‌شود🌸نا ممکن‌های زندگی‌ام را ممکن بفرما✨که باخدای بی‌همتایی چون تو🌸معجزه زندگی جان می‌گیرد✨الــهــی آمـیـــن🙏🏻 خدایا شکرت که بهترین معجزه زندگیم پسر نازمو بهم دادی
بچه شما چه کلمه هایی میگه پسرمن دوسالو دوماهشه فقط ماما بابا دادا اب جیش میگه خیلی نگرانم

اسمشو میگه یانه؟پسرمن مامان بابا اب عمو هاپو توپ نی نی نای نای خاله عمه پتو اینه کارت پول اینا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا ۱۶ ماهگی اگه جمله نگفت باید ببره اصولا من خودم دخترم حرف نمیزنه ۳ سالشه کلا۱۰۰ تا کلمه فقط میگه د ...

فک نکنم مکه بچه شونزده ماهه جمله میگه؟؟

من دخترم هجده ماهشه فقط مامان بابا میگه و ننه و عمه و قاقا و آب.

همینا رو فقط میگه.

یعنی الان باید جمله بگه؟

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
جمله بگه؟؟؟؟؟ تا ۱۶ ماهگی 🤔🤔🤔

بله جمله های دو کلمه ای و یا ۱۰۰ تا کلمه بگه اگه ک نه باید مراجعه بشه دکتر اینا همش تاخیره من الان دارم میبرم متوجهم لطفا ادای همه چیز دونارو درنیارین

من خیلی نگرانم مادرشوهدم استرس میده میگ خنگه

نه بابا اصلا استرس نداشته باش پسر من ۷ ماهگی بابا مامان میگفت بعد دو سه ماه اونم قطع کرد دیگه تا ۱۸ ماهگی حرف نمیزد بعدش ماشالله یهویی زبون باز کرد الان که ۲ سال و ۵ ماهشه هم جمله میگه هم بیشتر کلماتو بلده  زود زود هم هرچی میشنوه تکرار میکنه ولی گاهی نامفهوم میگه فقط خودم متوجه میشم

ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین                                         🌸پروردگارا✨دستانم بسوی توست🌸نگاهم به مهربانی و کرم توست✨با تو غیر ممکن‌ها ممکن می‌شود🌸نا ممکن‌های زندگی‌ام را ممکن بفرما✨که باخدای بی‌همتایی چون تو🌸معجزه زندگی جان می‌گیرد✨الــهــی آمـیـــن🙏🏻 خدایا شکرت که بهترین معجزه زندگیم پسر نازمو بهم دادی

بچه شما هم خداروشکر زبون باز کرده حرف میزنه پس اصلا جای نگرانی نیس اگه کلا حرف نمیزد جای نگرانی بود