2777
2789
عنوان

بیبی چک مدیکور

| مشاهده متن کامل بحث + 490 بازدید | 25 پست
شما احساس خستگی هم دارید؟ اگه بله چجوریه؟ منم پریودم عقب افتاده البته پریودم نامنظمه  اما حس م ...

خستگی 🙂برا یه لحظه شه اصن دوس ندارم از رو مبل بلند شم فقط پلاسم جلو تی وی همشمممم خوابممم میادددد ینیی به خدا بعضا میترسم بیس چار ساعت بخوابم امروزم نمیدونم چی شده چن بار حالت تهوع گرفتم 

پریودمم منظمه این ماه اینجوری شده نمیدونم که چرا شاید هورمونام بهم ریخته 

آن رفیقی که به دوران غمم دور نرفت  زیر شمشیر غمش رقص کنان خواهم رفت                          
ایشالا که بارداری ساله دیگه اینموقع تو بغلت باشه 

انشالله هرچی به صلاحه ❤️❤️❤️😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صبح بزن شب معمولا درست نیست

😩دیگه صبر میکنم یه هفته ده روز بگذره از موعدم بعد بزنم 

منم موقعی که بارداربودم نمیدونستم باردارم علائمی مثل سرماخوردگی داشتم

جدیی؟  میدونی از یه طرف خیلی علایم بارداری دارم از یه طرفم این منفی شد اصن گیج شدم شایدم کیست باشه ولی اونبار رفتم دکتر گفت چیز خاصی نیس چنتا چیز کوچیک فقط هس که مشکلی نداره 

جدیی؟  میدونی از یه طرف خیلی علایم بارداری دارم از یه طرفم این منفی شد اصن گیج شدم شایدم کیست ب ...

بزار از موعد پری کم کم یه هفته بگذره بعد بزن اگه کیست باشه الان باید مثبت کاذب میشد استرس نداشته باش ایشالا که خیره

لطفا برای شادی روح مادرم یه صلوات مهمونش 

بزار از موعد پری کم کم یه هفته بگذره بعد بزن اگه کیست باشه الان باید مثبت کاذب میشد استرس نداشته باش ...

انشالله 

یه چیزی یادم اومد دیروز عصر که میخواستم بی بی بزنم 

یه لیوان اب پرتقال خورده بودم بعدشم اش خوردم میگم ممکنه باعث رقیق شدن ادرار شده باشن و جواب منفی شده باشه؟

برامن کیست داشتم هاله داشت بی بی چکم ولی وقتی بارداربود علائمی مثل سرماخوردگی داشتم فقط 

منم همش احساس خستگی میکنم 

قبل موعد بی بی چک جواب نمیده وبیشتر منفی بزار از موعدت بگذره باردار باشی موقع بزنی مثبت میشه

باشه ببینیم چی میشه دیگه 😎 

مرسی وقت گذاشتی عزیزم