2777
2789
عنوان

شوهرم گم شده

| مشاهده متن کامل بحث + 1938 بازدید | 44 پست

وا چرا اخه ۱۰ روووووووز؟؟؟؟

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه خوش خیالی بعد ده روز تازه رفتی پیش پلیس

ساعت سه شب شوهرم با دوستش رفته بود یک روز کامل جواب نداد گوشیش خاموش بود تا شماره دوستش رو پیدا کردم به دوستش زنگ زدم گفتم احمد کجاست گفت رفته دریاچه صورتی برای تفریح گفتم چرا گوشیش رو جواب نمیده گفت اونجا انتن نمیده تا صبح صبر کن خودم میگم بهت زنگ بزنه

چرا انقد دیر به پلیس گفتید😐

حداقل یه دوربینی چک میکردن🥲

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

تمام تاپیک هایی که این سبکی هستن انگار استارتر چند واحد خنثی بودن و بی خیال بودن و صد البته تمام تکنیک های کنترل و خونسرد بودن رو که مخصوص نیروهای ویژه هست رو گذروندن... آدم یاد جاسوس های تعلیم دیده فیلم های هالیوودی و جنگ جهانی دوم می افته از بس ریلکس هستن.. شوهرش خیانت کرده میاد سریالی تاپیک میزنه بیماری صعب العلاج داره سریالی میزنه والی آخر... سه قلو سقط کرده هر ثانیه وسط تمام تاپیک ها حاضری میزنه 

مولانا امیرالمؤمنین علی بن ابی طالب صلوات الله علیه و آله فرمودند زکات عقل تحمل نادانان است... مذهبی نماهای صاحب دین جدید لطفا هرگر روی پست های من ریپلای نزنید بحث دین و مذهب جای نظرات شخصی و تفسیر به رای نیست نیازی به تفاسیر به نَفْس شما ندارم ثقلینِ راه گشای تمام بشریت برای من کافی است... اگر جواب نمیدم یعنی لایق جواب دادن نیستید یعنی متوجه شدم انقدری🤏🏿 شعورمند و متفکر نیستید که با شما تبادل نظر داشته باشم یعنی فهمیدم اهل سفسطه و جدل هستید نه تفکر و تعقل... در شأن خودم ندیدم وقت بذارم همکلام بشم با تشکر. 🤌🏿اگر به شخصه در برابر اهانت های شما کوتاه میام جواب نمیدم به خودم و باقی کاربرها احترام میذارم و در کرانه های فرهنگی و شخصیتی من نیست مقابله به مثل کنم پس ادامه نده فکر نکن خیلی باحالی من کم آوردم تو الان شاخ شدی 😉🤲🏻اللهم عجل لولیک الفرج و العافیة و النصر و اجعلنا من خیر انصاره و اعوانه و شیعة و محبه والمستشهدین بین یدیه🤲🏻 💚اَللّـهُمَّ اَرِنيِ الطَّلْعَةَ الرَّشيدَةَ ، وَ الْغُرَّةَ الْحَميدَةَخدايا بنمايان به من آن جمال ارجمند و آن پيشانى نورانى پسنديده را💚
ساعت سه شب شوهرم با دوستش رفته بود یک روز کامل جواب نداد گوشیش خاموش بود تا شماره دوستش رو پیدا کردم ...

دریاچه عمیقه؟

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

تمام تاپیک هایی که این سبکی هستن انگار استارتر چند واحد خنثی بودن و بی خیال بودن و صد البته تمام تکن ...

اره اره دقیقا😒

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

برای پیدا کردن #گمشده :

🍂از حضرت علی علیه السلام نقل است : هر کس گمشده ای دارد دو رکعت نماز بخواند در هر رکعت بعد از حمد سوره یس را قرائت کند . بعد از نماز بگوید :

اللَّهُمَ‏ يَا هَادِيَ‏ [رَادَّ] الضَّالَّةِ رُدَّ عَلَيَّ ضَالَّتِي

📚منبع : جنة الامان ص 182

در بعضی از کتب آمده است که بعد از نماز بگوید :

اللَّهُمَ‏ يَا رَادَّ الضَّالَّةِ رُدَّ عَلَيَّ ضَالَّتِي بعضی از علما این ذکر و نماز

را مجرب دانسته اند

🍂از امام باقر علیه السلام نقل شده است : دو رکعت نماز بخواند و بعد از نماز بگوید :

اللَّهُمَ‏ رَادَّ الضَّالَّةِ هَادِياً مِنَ الضَّلَالَةِ رُدَّ عَلَيَّ ضَالَّتِي

سلام😊 
دوستش مدام دروغ میگفت 

یعنی حس میکنی دوستش میدونه کجاست؟