2777
2789
عنوان

وام ۱۰۰ میلیونی

| مشاهده متن کامل بحث + 4778 بازدید | 38 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیخاد.اگه کارکردبالای حساب داری یا ملک یا ماشین یا فیش حقوقی بذو حساب باز کن بعد اعتبارسنجی کن خیلی ...

خونه داریم با سندش میشه؟ 

اخه میگن با سند خونه باید اوراق بخری و ما حتی پول اوراق هم نداریم

میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟  اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ 
خونه داریم با سندش میشه؟  اخه میگن با سند خونه باید اوراق بخری و ما حتی پول اوراق هم نداریم

خونه بنام هرکی هس بره حساب باز کنه و اعتبار سنجی 

کاربری مشترکه ۳ نفره .انقد نگید تاپیکات باهم نمیخونه.اگه ناراحتی التماست نکردم
بابت جهیزیه صدتومن وام میدن که فقط میشه کالا برداشت

چه مدارکی میخواد؟ 

میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟  اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ 
عزیزم خودتون تجربه وام از این بانک داشتین؟ 

من جدیدا گرفتم وام از بانک رسالت .....واسه اعتبارسنجی باید بری سایت مرآت بانک رسالت اونجا ثبت نام کنی و اعتبارسنجی میکنن و باتوجه به اون اعتبارسنجی بهت میگن تا چه حدی تا چه مبلغی میتونی وام برداری البته اگه گردش حساب داشته باشی یا وام خریده باشی و انتقال بدی به حسابت .... بعد این نرحله میری سفته الکترونیکی میخری هم واسه صاحب حساب هم واسه ضامن از سایت و آخر سر برات میریزن وامو