2777
2789
بده بدوزن الکی هزینه نکن دوبار الان تو ۶ماه هستی از ماه ایندا انشالله شکمت بزرگتر میشه احتمالا سی نه ...

باشه گلم باید پارچه کشمیر بگیرم بدم بدوزن چاره ای ندارم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مدل پانچو برات قطعا راحتتره عزیزم. ان شاءالله این دوران رو بسلامت سپری کنی

برای سلامتی و فرج امام‌ زمان لطفا یه صلوات بفرستید. اللهم صل علی محمد و آل محمد. وعجل فرجهم
باشه گلم باید پارچه کشمیر بگیرم بدم بدوزن چاره ای ندارم 

اره پارچه کشمیر بگیر بده واست بدوزن همین مدلی فقط ب خیاطت بگو ک جلو لباستو یه پیلی بده ک ازادتر باشه راحتری تا ماههای اخر 

منم سر دخترم همینجوری پیرهن درس کردم جلوشو یه پیلی دارم 

الان ک باردارم نیستم میپوشمش

با اخترام عزيزم نه سليقه من نيست 

يه سري لباس نخي و راحت هست هم فانتزي از اونا بگير من دوتا گرفتم اما قسمتم نميشه باردار بشم بپوشم😔

ميشه برا مامان شدنم يه صلوات مهمونم كنيد. به زودي ان شاالله چشمان خستم بي بي چك مثبت ميبينه 😍
با اخترام عزيزم نه سليقه من نيست  يه سري لباس نخي و راحت هست هم فانتزي از اونا بگير من دوتا گر ...

خوب کردی نظر دادی عزیزم واسه همین تاپیک زدم 

بچها میگن بدوزی بهتره

با اخترام عزيزم نه سليقه من نيست  يه سري لباس نخي و راحت هست هم فانتزي از اونا بگير من دوتا گر ...

انشاالله به حق آبروی حضرت زهرا خدا دلتو شاد میکنه عزیزم 

خوب کردی نظر دادی عزیزم واسه همین تاپیک زدم  بچها میگن بدوزی بهتره

فدات عزيزن من خودم به دوخت خيلي تمايل ندارم ترجيح ميدم اماده بخرم انقد لباس هاي شيك و قشنگ هست كه ادم دلش ميره 

حالا من وزنم بالاس اما كسايي كه سايزشون بهتر از منه كه عالي براشون تنوع كار همبهترهم پيدا ميشه 

ميشه برا مامان شدنم يه صلوات مهمونم كنيد. به زودي ان شاالله چشمان خستم بي بي چك مثبت ميبينه 😍
انشاالله به حق آبروی حضرت زهرا خدا دلتو شاد میکنه عزیزم 

دورت بگردم مهربونم 😍العي امين 

ن مدلش زیاد جالب نی 

من هفته قبل رفته بودم بیرون ی مغازه بود مخصوص لباس بارداری اونقد لباسای گوگولی داش ک نگو

مهم نیس طرف چشمش کوچیک باشه یا درشت من آدم میشناسم نابیناست ، ولی محبت رو خوب میبینه ....ب زندگی ای ک آدما ب نمایش میذارن غبطه نخورین...یه فروشنده قشنگ ترین جنس هاشو تو ویترین میچینه  اگه جرعت حرف حق زدنو نداری لاقل برا کسایی کع چرت و پرت میگن دس نزن🤜 دوست عزیز تا وقتی ک خودتو ب خریت زدی نزدیکم نشو اطراف من طویله نیس...ی عده هستن وقتی بیکار میشن حالتو میپرسن شمام هر وقت بیکار شدین جوابشونو بدین....آدم خوبی باش اما وقتت رو تلف نکن ک اینو ب همه ثابت کنی... ب پای علف هرز هر چقدرم آب و کود بریزی برات میوه نمیاره پس مواظب باش برا چ کسی و چ چیزی وقت میذاری🌵🌱اگه همیشه فک کنی حق با توعه هیچی از زندگی یاد نمیگیری..... از دیروز بیاموز ، برای امروز زندگی کن و امید ب آینده داشته باش
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 51 دقیقه پیش
2791
2779
2792