2777
2789
عنوان

دورهمی ارمی ها. ✨😻

132 بازدید | 16 پست

لطفا  دوستاتون که ارمی هست تک کنید..... 🥲🥲

. 눈에 눈물이 없다고 해서 마음이 울지 않는 것은 아닙니다🤍🔗 ^^ . . صرفا چون چشاش اشکی نیست دلیل نمیشه که قلبش گریه نکنه! 🙂🫀🤡️ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با اجازه استاتر نازنین فردا اول رجب بشتابین بیایین تاپیکم😍😍😍دعوت شدین🌷🌷🌷

😻

. 눈에 눈물이 없다고 해서 마음이 울지 않는 것은 아닙니다🤍🔗 ^^ . . صرفا چون چشاش اشکی نیست دلیل نمیشه که قلبش گریه نکنه! 🙂🫀🤡️ 

دخترخاهرشوهرم هممون رو دیوانه کرده طرفدارهمین بی تی اس هس کلیپاشونو جم‌کره میبینه میشینه خودشو میزنه گریه میکنه

گردنبند جونکوک گردنشه تو اتاق پرعکسای همیناس تو گوشیش پره از همینا یعنی روانیمون کرده دودقعه میشینم کنارش اینقد از اینا برام کلیپ نشون میده همروم همون شکلی میبینم بعدش…شوهرمم یسره بهش میگه این اسکولارو نشون نده به زنم😖🤣🤣

اتفاقای الانت و مشکلات الانت ساله دیگه ی درصدم برات ارزش ندارن ، سال دیگه تمامه مشکلات الانت حل شدن و حتی بعضیاشو یا یادتم نمیاد ، پس از زندگیت لذت ببرو انقدر درگیر مشکلاتت نشو.
دخترخاهرشوهرم هممون رو دیوانه کرده طرفدارهمین بی تی اس هس کلیپاشونو جم‌کره میبینه میشینه خودشو میزنه ...

😂

میخام برای تولدش ماکت جونکوک بدم براش درست کنن یکباربهش گفتم همچین بغلم کرد فشار داد گریه میکرد میگف خدایا مرسی 😟😟😟

اتفاقای الانت و مشکلات الانت ساله دیگه ی درصدم برات ارزش ندارن ، سال دیگه تمامه مشکلات الانت حل شدن و حتی بعضیاشو یا یادتم نمیاد ، پس از زندگیت لذت ببرو انقدر درگیر مشکلاتت نشو.
میخام برای تولدش ماکت جونکوک بدم براش درست کنن یکباربهش گفتم همچین بغلم کرد فشار داد گریه میکرد میگف ...

اخی.  😂😻

رفته رشته تجربی که دکترشه بره کره 😭😭😭😭ولی بنظرم تلاشش قابل تحسینه 😂😂

رفته رشته تجربی که دکترشه بره کره 😭😭😭😭ولی بنظرم تلاشش قابل تحسینه 😂😂

میشه دوستاتونو تک کنیدـ

اینجا بره. تو پر بازدید ها

میشه دوستاتونو تک کنیدـ اینجا بره. تو پر بازدید ها

دوس ارمی ندارم اینجا

پی وی رو چک کن  ضمنا ما آرمی ها یه پاتوق داریم الان تگت میکنم

باشه عشقم