2777
2789
عنوان

دخترقشنگم...🥺🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 1113 بازدید | 52 پست

بخدا انقده تو بیمارستان ناله میکنه حوصله نداره خسته میشه خودمم باهاش میشینم گریه میکنم ک چرا اینحوری شد بچه من سالم بود چرا باید هیچ کاری از دستم برنیاد.بخدا همتون میگین اشکال نداره خوب میشه ولی اگ بدونین چقد سخته ایشاله برا دشمنمم نیاره🙃

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بخدا انقده تو بیمارستان ناله میکنه حوصله نداره خسته میشه خودمم باهاش میشینم گریه میکنم ک چرا اینحوری ...

دخترتون یک مامان قوی و با روحیه نیاز داره ،به خاطرش قوی و صبور باش

همه گوییم به تعجیل ظهورش صلوات کاش این جمعه بگوییم به تبریک حضورش صلوات..............اللهم عجل لولیک الفرج
بچه ها هر کی وارد تاپیک میشه ۷ مرتبه سوره حمد رو به نیت شفای دختر کوچولوی دوستمون بخونه لطفا

من خوندم،انشالله به زودی زود خبر سلامتیش رو بهمون بدی عزیزم

همه گوییم به تعجیل ظهورش صلوات کاش این جمعه بگوییم به تبریک حضورش صلوات..............اللهم عجل لولیک الفرج
عزیزه دلم بیا بغلم🥺 الهی ب حق سه ساله امام حسین بیای همینجا خبر خوب شدنشو بهمون بدی🙏🙏🙏

اتفاقا انقده دلم میخادا برم بغل یکی از رفیقام انقداه گریه کنم انقده گریه کنماااااااا.ولی خدا شاهده چون بچع شیر میدم نمیخام خودمو زیاد ناراحت کنم چون دخترم منو میبینه شنیدم ک پشتم میگن اون اصلا غصه نمیخوره🙃🤭ولی نمیدونن  تو دلم چ حالیع🤗

بخدا انقده تو بیمارستان ناله میکنه حوصله نداره خسته میشه خودمم باهاش میشینم گریه میکنم ک چرا اینحوری ...

منم خواهرزادم مشکل قلب و ریه داشت ویکسال درگیر بیمارستانا بودیم هرروز آب شدن خواهرمو می‌دیدم اما به لطف خدا دخترش خوب شده..خواهر گلم گریه کردن شما تو این شرایط درست نیس تو باید خیلی قوی باشی بچه ی طفلک معلومه بیتابی می‌کنه..از خدا بخواه کمکت کنه ذکر بگو قرآن بخون..این راه خیلی سختی داره شما بخاطر بچت باید طاقت بیاری تا انشالله جواب بگیری

اتفاقا انقده دلم میخادا برم بغل یکی از رفیقام انقداه گریه کنم انقده گریه کنماااااااا.ولی خدا شاهده چ ...

چقدر بی انصاف و بی وجدانن مگه میشه مادری مریضی بچش رو ببینه و خودش بیشتر زجر نکشه؟؟

اتفاقا انقده دلم میخادا برم بغل یکی از رفیقام انقداه گریه کنم انقده گریه کنماااااااا.ولی خدا شاهده چ ...

عزیزم میگذره این روزا، دوستم ۹ سالگی درگیر شد چ راهها ک نرفتن .... الان ۲۸ سالشه چن وقت پیش عقدش بود ، امیدت ب اون بالایی باشه گلم ، ول کن حرف ادمارو ....

چشمت ب امضام افتاد برا شفای مامانم صلوات میفرسی💔🙏
ممنونم مچکرم یه دنیا ممنون خاهر

میگذره این روزا قربونت برم، توکلت بخدا باشه،دخترت سلامتی کاملش رو بدست میاره،بزرگ میشه ، مدرسه میره ، قد میکشه ، تازه میخواد کلی برات دلبری کنه ،دانشگاه بره ، فارغ التحصیل بشه ،ازدواج کنه ،،،اوووووو، حالا حالا باید قوی باشی و مراقب گل دخترت

خدایا کمکم کن