سلام مامانای مهربون.من توی نینی سایت میومدم اما فعالیت نداشتم.دخترم از مرداد مریض شد حالا هم باورم نشده🙃سرطان خون از نوع aml.دکترش گفته باید پیوند شه.فعلا دار شیمی میشه.از همه از گرفتن.فعلا واس مامانم ج داده گفتن بستگی ب شیمی درمانی داره باید ببریم دکتر خودشم ببینه ازمایشو.بخدا خیلی بهم سخت گذشت این ۶ ماه😞😖.اون حس و حالی ک اومدم اینجا بهتون خبر بارداریمو دادم یادم نمیرع.بچم یکسال و یک ماهشع موهاش ریخته ضعیف شده.شوهرمم ک نگم خیلی داغون شده.بیاین اینجا یکم حرف بزنیم خیلی دلم گرفتهه مخصوصاا موقعایی ک میرم بیمارستان بدتر دلم میگیره😞🙃🥺.دلم براتون تنگ شده بود🤭🙃
بخدا انقده تو بیمارستان ناله میکنه حوصله نداره خسته میشه خودمم باهاش میشینم گریه میکنم ک چرا اینحوری شد بچه من سالم بود چرا باید هیچ کاری از دستم برنیاد.بخدا همتون میگین اشکال نداره خوب میشه ولی اگ بدونین چقد سخته ایشاله برا دشمنمم نیاره🙃
منم خواهرزادم مشکل قلب و ریه داشت ویکسال درگیر بیمارستانا بودیم هرروز آب شدن خواهرمو میدیدم اما به لطف خدا دخترش خوب شده..خواهر گلم گریه کردن شما تو این شرایط درست نیس تو باید خیلی قوی باشی بچه ی طفلک معلومه بیتابی میکنه..از خدا بخواه کمکت کنه ذکر بگو قرآن بخون..این راه خیلی سختی داره شما بخاطر بچت باید طاقت بیاری تا انشالله جواب بگیری
اتفاقا انقده دلم میخادا برم بغل یکی از رفیقام انقداه گریه کنم انقده گریه کنماااااااا.ولی خدا شاهده چ ...
عزیزم میگذره این روزا، دوستم ۹ سالگی درگیر شد چ راهها ک نرفتن .... الان ۲۸ سالشه چن وقت پیش عقدش بود ، امیدت ب اون بالایی باشه گلم ، ول کن حرف ادمارو ....