2777
2789
عنوان

لانه گزینییییی😭

| مشاهده متن کامل بحث + 672 بازدید | 77 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه ولی یکی از علائمش هست... من چون یکی از نشانه های تخمک گذاریم لکه بینی بود فکر کردم شاید لکه لانه ...

خب همه که تمام علائم و ندارن بعضیا تا سه چهار ماهم علائم ندارن فکرتون مشغول این چیزا نکن از موعد ک گذشت تست بده فقط

بچه ها منم ۶ ماهه اقدامم اول کیست خونی داشتم که دکتر هیچی نداد بهم گفت تو پریودی دفع میشه که شد الان این ماه پریود نشدم همش ترشحات خونی میبینم و قطع میشه پریودم نشدم بی بی هم منفی بود لطفا منم راهنمایی کنید😔

چند سالتونه؟ بعضی ها مثل من سن ها بالاست فرصت چند سال انتظار نیست

۳۵ سالمه منم فرصت زیادی ندارم

همه ما اینجا دنبال همدردامون میگردیم! کسایی ک درد مارو تجربه کردن....
وای نه عزیزم من 41  سالمه شما حالا حالاها وقت داری

من ک رفتم سمت طب سنتی.دکتر کرد افشاری منم ب همکارشون ارجاع دادن ک چند تا بیمار مث منو درمان کردن.اسم دکترم مریم مقیمیه.اگه تهرانی برو پیشش.البته نزدیک دو تومن پول داروهام شد ولی خب چون درمانش رو بیمار دیگه ک اوضاعش خیلی خراب بود جواب داده منم امید دارم با توکل ب خدا میتونم تحت نظر این دکتر درمان بشم.دکتر کرد افشاری گفت فقط بفرستمت پیش همکارم همه دستوراتو انجام میدی؟گفتم اره.اخه خیلی مننظر یچه هستیم 

همه ما اینجا دنبال همدردامون میگردیم! کسایی ک درد مارو تجربه کردن....

یکی از دوستام یه سال ونیم تلاش میکرد بچه دارشه ماه رمضون نذز کرد اگر بچه دختربود اسمش وفاطمه بذاره اگرپسر شد علی یه ماه دیگه ش مثبت شد😊الان دخترش ۱ سال و چندماهشه

لاتخافی و لاتحزن🌻🌄 بگو: بیایید تا آنچه خدا بر شما حرام کرده همه را بر شما بخوانم، و آن اینکه به هیچ وجه شرک به خدا نیاورید، و به پدر و مادر احسان کنید، و دیگر اولاد خود را از بیم فقر نکشید، ما شما و آنها را روزی می‌دهیم، و دیگر به کارهای زشت آشکار و نهان نزدیک نشوید و نفسی را که خدا حرام کرده (محترم شمرده) جز به حق به قتل نرسانید. خدا شما را به این اندرزها سفارش نموده، باشد که تعقل کنید. (انعام/۱۵۱)