2777
2789
عنوان

بیاین واقعا چیزی بگید آروم شم

| مشاهده متن کامل بحث + 680 بازدید | 32 پست

عزیزم با چهار تا سوال ریاضی و املا نوشتن کسی چیزیش نشده

بعدشم اگه کاری از دستت بر میاد انجام بده براش به خدا که ثواب میبری

بعدشم اگه خیلی اذیتی زیاد نمیخواد باهاش کار کنی فقط در حدی که قبول بشه

راستی کلاس چندمه کم کم تکالیفشو میتونی بزاری به عهده خودش

اگر انسان ها میدانستند در قبر ها چه میگذرد ؛ یک گناه هم نمیکردند.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به عبارتی زن سابق انداخته بهش  اینم خیلی احمق تشریف داشته وداره

یعنی شوهرت نمیدونه بچه خودش نیست 

این که راحت با آزمایش ژنتیک مشخص میشه

خدایا شکرت__یا مادرم فاطمه زهرا___یاحسین___یا مهدی ادرکنی __

طفلی بچه

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 

اسلا رجوع معنی نداره وقتی زن حامله اس مگه اینکه شوهر خودش بوده طلاق گرفته باشن اونم عده ظ میشه بعد بارداری و زایمان این چه مدله دیگه مگه اینکه فیلم درآورده باشن

ميشه واسه مادر شدنم لطف کنید صلوات بفرستين و دعام کنین خدا بهم بچه های سالم وصالح بده ممنونتون ميشم محتاج دعاهاتون هستم دعاتون میکنم🤰🤱🧒🧑🙏😍

الان دومه خیلیم قلدر و درس نخونه از درس بیزاره

ولش کن بابا نمیخواد خیلی اعصاب خودتو خراب کنی

اگرم باباش گفت چرا درس نمیخونه بگو خودش نمیاد زوری که نمیشه

اگر انسان ها میدانستند در قبر ها چه میگذرد ؛ یک گناه هم نمیکردند.
ولش کن بابا نمیخواد خیلی اعصاب خودتو خراب کنی اگرم باباش گفت چرا درس نمیخونه بگو خودش نمیاد زوری که ...

خودمم سخت نمی‌گیرم راستش میگم خوب علاقه ندارم من نمیتونم ازش پرفسور بسازم که مادرش باید بچشو راه بندازه نه من

لابد شوهرت دلش واسه بچه سوخته شما هم حق داری واقعا شرایط سختی هست باید بره با مادرش

باور کن زن بدجنسی نیستم ولی میگم من چرا یه بچه هفت پشت غریبه بزرگ کنم و ده سال بشینم درس باهاش کار کنم مادرشم ول بچرخه