2821
2789
با اجازه اسی منم سوالم بپرسم  خانوما همه ی وام خونگیا اولیش خود طرف که وام نوشته بر میداره؟ ...

بله همینطوره حق الزحمه کارشه به نفع نویسنده قرعه اس و به ضرر اخرین افرادی که براشون درمیاد.

اخه الانم جلو وام ها بسته س وام گرفتن از بانک کلی دوندگی داره  منم از وام خونگی یادهمون قرعه خ ...

مادر و خواهرم چندساله قرعه نوشتن هنوز دارن قسط میدن چندتاش هنوز درنیومده کلافه شدن پولی که موقع نوشتن قرعه باهاش میشد کلی کار کرد الان باهاش پفکم نمیشه خرید بانک رسالت و ... وام میدن باید یه مدت پول بخوابونی بعد به اندازه پولت وام میدن شرایطارو بخون.

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اره  ولی مبلغ قابل توجهی که بشه باهاش وام برداشت دستمون نبود

حالا ایشالا شانستون خوب باشه زود دربیاد ولی خواهرام قبلنا زیاد قرعه مینوشتن الان فقط وام میگیرن واماشونم ۴ درصدیه 

حالا ایشالا شانستون خوب باشه زود دربیاد ولی خواهرام قبلنا زیاد قرعه مینوشتن الان فقط وام میگیرن واما ...

اتفاقا برا پول پیش هونه احتیاج دهربم فعلا که خبری نشده از منم دیگه تا تموم شدن قرعه کشی دیگه نمینویسم 

اتفاقا برا پول پیش هونه احتیاج دهربم فعلا که خبری نشده از منم دیگه تا تموم شدن قرعه کشی دیگه نمینویس ...

فقط به نفع نویسندشه باید شانست زیاد باشه خواهرام شانس نداشتن اخراش درمی اومد منصرف شدن شمام بفکر وام باشید بانکهای مختلفو بگردید شرایطو بپرسید شاید یکیش جور دراومد

اتفاقا برا پول پیش هونه احتیاج دهربم فعلا که خبری نشده از منم دیگه تا تموم شدن قرعه کشی دیگه نمینویس ...

اگه شرایط و حوصله داری خودت برا فامیل و همسایه قرعه بنویس افراد ناشناسو نیار چون دردسره سعی کن سفته بگیری دیگه با خیال راحت اولیشو برمیداری میزنی به زخم ولی باید حوصله مدیریت قرعه رو داشته باشی تا تموم شه.

اگه شرایط و حوصله داری خودت برا فامیل و همسایه قرعه بنویس افراد ناشناسو نیار چون دردسره سعی کن سفته ...

خدا خیرت بده همون دنبال وامه شوهرم 

وای نمیدونی چقدر از مسئولیت پول مردم میترسم 

یه بار قرعه فامیلی نوشتم هیچ کدوم به وقتش پول نمیدادن منم حرص میخوردم تا پول طرفو جمع کنم بدم بهش 😅

نه دیگه خودت قسط اون ماه رو نمیدی ولی با قسط خودت میشه اون مبلغ وام. پس وقتی به اسمت درمیاد میشه منهای مبلغ قسط خودت.

این سایته همه قوانین و اصول صندوق وام خونگی رو توضیح داده:

https://sandoghche.app/قرعه-کشی-وام-خانگی-و-تکنیک-های-برگزاری/