2777
2789
عنوان

لیزر ناحیه ی.........

| مشاهده متن کامل بحث + 30772 بازدید | 65 پست
اينو نشنيدم تا حالا سمت ما دايود كندلا هست ميگن كندلا بهتره جلسه اي ي تومن كندلا دايود ٥٠٠

ممکنه با دستگاه عالی هم جواب نگیری 

یا با دستگاه معمولی جواب بگیری 

کاملا شانسیه

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

اينو نشنيدم تا حالا سمت ما دايود كندلا هست ميگن كندلا بهتره جلسه اي ي تومن كندلا دايود ٥٠٠

دوستم متخصص پوست و مو هست میگفت کندلا از همه بهتره

من کاسه صبرم ، این کاسه لبریزه

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

ممکنه با دستگاه عالی هم جواب نگیری  یا با دستگاه معمولی جواب بگیری  کاملا شانسیه

میشه جواب سوالای منم بدی عزیزم؟دوستان چ دستگاهی برای لیزر خوبه ؟؟دردش قابل تحمل هس ؟؟بعد موهارو حتما قبلش باید با ژیلت بزنی یا پودر و کرمم اوکیه ؟

میشه جواب سوالای منم بدی عزیزم؟دوستان چ دستگاهی برای لیزر خوبه ؟؟دردش قابل تحمل هس ؟؟بعد موهارو حتما ...

دستگاه بستگی ب تایپ پوستی تون داره ی تاپیک جامع لیزر دارم مطالعه کنید 

دردش قابل تحمله 

من با ژیلت میزنم اما با کرم مو بره هم میشع چون فولیکول مو از بین نمیره

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

میشه جواب سوالای منم بدی عزیزم؟دوستان چ دستگاهی برای لیزر خوبه ؟؟دردش قابل تحمل هس ؟؟بعد موهارو حتما ...

فقط باید شیو کنی اونم شب قبل. دردش قابل تحمله ولی روی بیکینی و ساق پا خصوصا نزدیک مچ یکم دردناک تره. کندلا درصد رضایت بیشتری داشته تو ایران ولی خیلی بستگی به اپراتور داره. من چندجلسه یه جا رفتم عشقی میزد و پاهام کچل کچل درمیومد . جارو عوض کردم انقدر تمیز میزد که کامل ریخت

‏انگلیسی‌ها ضرب المثلی دارند با این مضمون : کسی که فقط لندن را دیده باشد؛ لندن را هم‌ نمیشناسد !               منظور این است که شما باید رم، پاریس و برلین را هم ببینی تا بتوانی بگویی لندن شهر خوبی هست یا نه...           «تک منبعی بودن» انسان را متعصب و خشک بار می‌آورد و عمق فهم او را به طرز عجیبی کاهش میدهد !
اسم دستگاهتون چي بود؟ تو بارداري برنگشت موهاتون ميگن هورمون عوض ميشه تو بارداري باز برميگرده

الکس بود .نه من زیربغل وپیشونیمم زدم برنگشت ولی بکینی یکم برگشته اونم برا هورمونام هست دیگه 

دخترگلم تو تمام زندگیمی نور زندگیم نورای من
فقط باید شیو کنی اونم شب قبل. دردش قابل تحمله ولی روی بیکینی و ساق پا خصوصا نزدیک مچ یکم دردناک تره. ...

ببخشید ی سوال دیگه بعد از جلسه هشتم کلا موهای بدن میریزع و نیاز نیس ب ژیلت و کرم و پودر یا نه بازم باید شیو اینا بکنیم؟یا اینکه سالی ی بار بریم کافیه و دیگه حتا شیو هم نیاز نیس؟؟منظورم اینه موهای بدن در نمیاد کلا؟ 

سلام
من صاحب یک مرکز پوست و لیزر هستم
دستگاه ما سوپرانو آیس2021 هست

همه جاش کاملا لیزر میشه
ولی توان ( یا همون وات ) لیزر را خود دستگاه مشخص می کنه ( درواقع باید آنالیز بشه )
ضمنا اگر به خوبی شیو شده باشه درد نداره

توجه کنید . لیزر بیکینی خیلی مطلوب هست و اکثر افراد از انجام آن ابراز رضایت می کنند
بصورت نرمال در 6 جلسه نتیجه حاصل می شود 

قیمت بیکینی ما 80 هست

بنظرتون برای بارداری و تخمک ها مشکلی بوجود میاره  لیزر, بیکینی؟؟

اصولا افراد باردار تحت هیچ گونه اشعه ای نباید قرار بگیرند
ولی خودم مقالات زیادی خوندم در اثبات اینکه لیزر موهای زائد در فرآیند های هورمونی بدن اختلالی ایجاد نمی کند .

به نظر خود من حتماو حتما باید رعایت شود و در مورد افراد نوجوان ( که هنوز در حال رشد هستند)
در مواقع قاعدگی از انجام آن خودداری کرد