2777
2789
عنوان

کاشت ناخن

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 38 پست

عزیزم من ناخن کارم آلان یک سال و نیمم هست ک یاد گرفتم و کارم کردم ولی متاسفانه دستام حساسیت خیلی شدید گرفت به مواد کاشت و دستامو ار بین برد و تاول زد الان پوستم شدیدا حساس شده به هرچی دست میزنم خون میاد و اگزما میزنه یکی از دلایلی ک خیلیا میزارن برای فروش وسایلو و کار نمیکنن همین حساسیته و یکی دیگه ام اینکه ناخنکار خیلی خیلی زیاد شده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ووای ای داد بیداد راست میگی؟؟؟  منم ریه هامم حساسه😭😭😭😭

نه حالا تو برو ببین چجوریه 

چشمانت جای دگر بود و غمت کنج دلِ مـا...  من آن دیوانه ی دیروزم امٓا بُـردبار..  کاربری دست۲نفره یه خانوم خونه و یه دخترِ خونه😁
و اینکه اگر که علاقه داری واقعا و حوصله داری برو سراغ اینکار چون ساعت ها باید بشینی تا یه ناخن درست ...

بعد این کراتین مو واینا که میگن بعضی خانما، باید وسایلشو خودمون ببریم آرایشگاه دیگه نه؟؟؟ سالن دیگه مسئول این نیست (در صورتی که صندلی اجاره کنم) 

من نرفتم کاشت ...حدود 5اموزش ..15وسایل میخاد اره خوبه این لاین هم  ...من میترسم بزنم خراب کنم ...

بدن خوبه الان همه طرحها چاپی هسن ، اموزش ناخن تو گرگان بدون مدرک یک تمن ، با مدرک یک و شصد ، اموزش تاتو بدن ۲ تمن بدون مدرک 

چشمانت جای دگر بود و غمت کنج دلِ مـا...  من آن دیوانه ی دیروزم امٓا بُـردبار..  کاربری دست۲نفره یه خانوم خونه و یه دخترِ خونه😁
بدن خوبه الان همه طرحها چاپی هسن ، اموزش ناخن تو گرگان بدون مدرک یک تمن ، با مدرک یک و شصد ، اموزش ت ...

من خودم اصالتا مال اونورم ...جای خوب بری و تخصصی یاد بگیری قیمت بالاست ...مدرک هم حتما بگیرر

..بعضیا فلسفه ی زندگیشون اینه                                    دهن داریم چرا گوه نخوریم 
بعد این کراتین مو واینا که میگن بعضی خانما، باید وسایلشو خودمون ببریم آرایشگاه دیگه نه؟؟؟ سالن دیگه ...

وسایل چی منظورته ؟!

من خودم اصالتا مال اونورم ...جای خوب بری و تخصصی یاد بگیری قیمت بالاست ...مدرک هم حتما بگیرر

از پس ناخن هزینه لوازم ناخن بر نمیام ، تاتو بدن مد نظرمه و دوسدارم 

بعد این کراتین مو واینا که میگن بعضی خانما، باید وسایلشو خودمون ببریم آرایشگاه دیگه نه؟؟؟ سالن دیگه ...

اره عزیزم 

..بعضیا فلسفه ی زندگیشون اینه                                    دهن داریم چرا گوه نخوریم 
این وضعیت دست من بود بعد از حساسیت به مواد ناخن ک حتی روی صورتمم اومده بود انقدر پول پماد دادم دکتر ...

خدای من ، یبار از یکی شنیدم گف حساسیت دارع ، فک نمیمردم در این باشع ، ناخن کار بود اونم