2789
عنوان

علفزار

| مشاهده متن کامل بحث + 621 بازدید | 21 پست
اخه من اولاشو ندیدم از وسط دیدمماهواره گذاشته بود قلب درد گرفتم😑

صحنه ی اول به شدت دردناک بود با اونجایی که میگه جلوی بچم بهم تجاوز کرد واقعا دردناک بود من وقتی فیلم رو دیدم واز سینما خارج شدم حالم خیلی بد بود.

اون خواهرِ هم تقریبا اخرای فیلم بود که گفتن ولی دیگه طرف رو نشون ندادن

خودت برای ظهورت دعا کن وبرگرد*دعای من به خودم هم نمی کند اثری*یگانه منتقم خون کربلا برگرد
صحنه ی اول به شدت دردناک بود با اونجایی که میگه جلوی بچم بهم تجاوز کرد واقعا دردناک بود من وقتی فیلم ...

اره اونجا ک گفت بچم همه چیزو دیده خیلی بد بود . حالا من اولشو ندیدم فک کنم ببینم بپوکم دیگ.  و اینکه چون داستان واقعیه بیشتر حالت بد میشه لعنت ب همچین ادمایی

ایران من ای جان من ای باور و ایمان منآزاد شو از بند خویش زنجیر را باور نکن!!اکنون زمان زندگیست تاخیر را باور نکن…  حرف از هیاهو کم بزن،ازآشتی‌ها دم بزن…از دشمنی پرهیز کن شمشیر را باور نکنخود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندانتو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن…بر روی بوم زندگی هر چیز می‌خواهی بکشزیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن…تصویر اگر زیبا نبود نقاش خوبی نیستی!!از نو دوباره رسم کن تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد آزاد آفرید…پرواز کن تا آرزو زنجیر را باور نکن ایران من ای جان من ای باورو ایمان من گر رو به ظلمت میروی من میدهم این جانو تن ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است…غم را نمیفهمد کسی جز راوی عاشق پرست!❤❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اره اونجا ک گفت بچم همه چیزو دیده خیلی بد بود . حالا من اولشو ندیدم فک کنم ببینم بپوکم دیگ.  و ...

صحنه ی اول راجع به اینا نبود 

مامورا دنبال یه مجرم بودن که یکی تیر هوایی در کرد خورد به بچه ومرد 

خیلی دردناک بود

خودت برای ظهورت دعا کن وبرگرد*دعای من به خودم هم نمی کند اثری*یگانه منتقم خون کربلا برگرد
اره اونجاش که سارا گفت آقا بچم همشو دیدم من گریه کردم ، خیلی حس بدیه خیلی 

شوهرش و زده بودن؟ 

ایران من ای جان من ای باور و ایمان منآزاد شو از بند خویش زنجیر را باور نکن!!اکنون زمان زندگیست تاخیر را باور نکن…  حرف از هیاهو کم بزن،ازآشتی‌ها دم بزن…از دشمنی پرهیز کن شمشیر را باور نکنخود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندانتو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن…بر روی بوم زندگی هر چیز می‌خواهی بکشزیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن…تصویر اگر زیبا نبود نقاش خوبی نیستی!!از نو دوباره رسم کن تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد آزاد آفرید…پرواز کن تا آرزو زنجیر را باور نکن ایران من ای جان من ای باورو ایمان من گر رو به ظلمت میروی من میدهم این جانو تن ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است…غم را نمیفهمد کسی جز راوی عاشق پرست!❤❤