2777
2789

من معتقدم گناه یعنی کاری که خودت از انجامش ناراحتی 

حالا هرچقدر بعد از انجام اون کار بیشتر ناراحت باشی و حس بد داشته باشی یعنی اون گناه بزرگتر بوده 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

غیبت زنا اینا

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

گناهان خیلی بزرگ که در نزد خدا دارای عقوبت خیلی سنگین و نابخشودنی هست و تعداد مشخصی داره در گوگل بزن اولیش دروغ گفتن هست و دلیل این تعداد اینه که عواقب دنیوی و مادی بسیار بدی داره برای بشریت 

زنا دروغ روابط نامشروع ترک نماز 

گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .

دوستانی ک کلمه غیر قابل بخشش ب کار‌میبرین برای گناها و اطلاعات ندارین و سعی دارید اینو ب بقیه بقبولانین حواستون باشه اگه بنده ای اینجا از درگاه خدا ناامید بشه و توبه نکنه بخاطر حرف شما گناه کارین دقیقا گناه کبیره 

•  نا امیدی از رحمت خدای تعالی[6]
  •  ایمنی از مکر و عقاب خدا[7]
  •  دروغ[8]
  •  آدمکشی، کشتن کسی که خدایتعالی کشتن او را تحریم کرده و خونش را محترم دانسته مگر آن که جنبه قصاص و اجراء حدود الهی داشته باشد.
  •  عاق پدر و مادر شدن[9]
  •  خوردن مال یتیم به ستم[10]
  •  دروغ بستن به خدا و یا رسول خداو یا به اوصیاء او[11]
  •  فرار از جنگ[12]
  •  قطع رحم[13]
  •  سحر و جادوگری [14]
  •  زنا [15]
  •  لواط [16]
  •  دزدی
  •  نسبت زنا دادن به زنان پاکدامن
  •  کتمان شهادت [17]
  •  شهادت به ناحق دادن [18]
  •  شکستن عهد و پیمان
  •  حیف(ظلم)  در وصیت (که عبارت است از بیش از ثلث وصیت کردن)
  •  مصرف نوشیدنی های الکلی[19]
  •  ربا خوردن [20]
  •  سحت (یعنی بهای چیزهای حرام و مزد کارهای حرام)
  •  قمار [21]
  •  خوردن گوشت مردار و خوک و خون و گوشت هر حیوانی که هنگام ذبح نام غیر خدا بر آن برده باشند، مگر آن که ضرورت خوردن این چند چیز را ایجاب کند.
  •  کم فروشی
  •  رفتن و مهاجرت به مکانی که در آن جا انجام وظایف دینی میسر نیست.
  •  ظالم را در ظلمش کمک کردن [22]
  •  به کمک و پشتیبانی ظالم اعتماد داشتن
  •  حقوق دیگران را بدون هیچ عذری نگهداشتن [23]
  •  قسم دروغ[24]
  •  تکبر [25]
  •  اسراف [26]
  • خیانت در امانت [27]
  •  غیبت [28]
  •  سخن چینی
  •  سرگرمی به لهو و لعب
  •  سبک شمردن حج و بی اعتنائی به آن [29]
  •  ترک نماز[30]
  •  ندادن زکات [31]
  •  اصرار بر گناهان کوچک[32].
  •  استمن
هرجا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه... ای ترس تنهایی من ، اینجا چراغی روشنه 😔🌹
دوستانی ک کلمه غیر قابل بخشش ب کار‌میبرین برای گناها و اطلاعات ندارین و سعی دارید اینو ب بقیه بقبولا ...

دقیقا ... ناامیدی به درگاه خدا خودش گناه کبیرس

هرجا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه... ای ترس تنهایی من ، اینجا چراغی روشنه 😔🌹