2777
2789
 ناخاسته باردارشدم بچه اولمه خیلی داغون شدم تصمیم قطعی بودکه سقطش کنم چون هم شرایط مالی وروحی ن ...

عزیزم 

چه شرایط سختی داری هم نا خواسته هم جنسیتی که دوس داشتی نیست 

درکت میکنم سخته 

این حالات روحی تو بارداری طبیعیه یعنی حتی کسی که خواسته خودش باردار شدنه باز تو بارداری ممکنه یه دفعه گریه ات بگیره یا فکر کنی از پسش بر میام یا نه.

به خودت زمان بده و عذاب وجدان نداشته باش این یه چیز طبیعیه اگر الان گریه هات نکنی ناراحتی رو نکنی هی باهات میمونه بخاطر همین احساس گناه نداشته باش بذار روند طبیعی غمگینی که داری طی بشه گریه و زاری هات رو بکن ولی مطمئن باش بعد یه مدت حسابی با بچه ات انس میگیری و چند ساعت لگد نزنه کلی نگرانش میشی 

وقتی که به دنیا بیاد که دیگه همه چی رو میشوره میبره میشه همدمت

غصه نخور و دل به حکمت خدا بده حتما بچه اولت دختره یه خیری توش هست که نمیدونی ولی بعدا متوجه میشی شک نکن

ان شالله برا دومی میری تعیین جنسیت 

تازه از کجا میدونی اگه اولی رو میرفتی تعیین جنسیت حتما پسر میشد 

اینطوری مطمئن باش عزم و اراده ات برا رژیم بیشتره و احتمال موفقیتت هم بیشتر 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم رفتم گفت دختره پیش دلیری رفتم خطاش یه درصدم نیست

پس علائم هیچ ربطی به جنسیت نداره دوتامون باعلائم های کاملا متفاوت بچمون دختره

من حتی تست های خونگی پسرنشون میداد و سمت راستمم هست بچه

منم رفتم گفت دختره پیش دلیری رفتم خطاش یه درصدم نیست

انشلالله خدا بامعجزش حاله منوتورو خوب کنه کار ازکارگذشتع دیگه باغصه خوردن هم خودمون روعذاب میدیم هم بچه ی بیگناهمنو

پس علائم هیچ ربطی به جنسیت نداره دوتامون باعلائم های کاملا متفاوت بچمون دختره من حتی تست های خونگی ...

من سمت چپمه مثل بارداری قبلم 

آزمایش سوزنم سیاه شد ولی بازم امیدداشتم چله گرفته بودم ناامیدنبودم الان خیلی ازلحاظ روحی بهم ریخته ام، دوتادخترداشتن تو جامعه ی ضدزن ظلم میشه به بچه ها

ازخدانمیترسیدم اولین سونو وکه دادم میدونستم باردارم سقطش میکردم 😔

انشلالله خدا بامعجزش حاله منوتورو خوب کنه کار ازکارگذشتع دیگه باغصه خوردن هم خودمون روعذاب میدیم هم ...

براخداکه معجزه کاری نداره 😔کاش لااقل پیش دلیری نمی‌رفتم میگفتم درصد خطا داره سونوشون 

ناامیدم ازهمه چی