2777
2789
نه دورت بگردم پیکر تراشی نیست برای اضافه وزن هست معده رو برش میدن

خب عین پیکر تراشیه دیگه منم همینو میگم نکن به هر حال اصن چنتا فیلم دیدم یارو نمیتونست اصن راه بره، ارزششو نداره

پولدار 18 ساله ای که نمیدونه چی بخرهᰔ🥲

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خداروشکر فداتشم کجا عمل کرده چند کیلو بود چند کیلو شد؟

خواهرم اگر اشتباه نکنم ۱۱۵کیلو بود و الان ۶۳کیلو و هنوزم داره وزنش میاد پایین 

پیش دکتر شهریار عزیزی رفته تو بیمارستان عرفان نیایش 

دورت بگردم ممنومم بابت حس خوبت عزیزم منم اوضاعم خیلی بده من بااینکه اضافه وزنم زیاده ولی غذا خور نیس ...

اره گلم اونم کورتن انقدرچاقش کرده بودفقط ممنوعات نخورمثل نوشابه شیرینی چیپس پفک شراب چون معده رووامیکنهاره عزیزم مطمعن باش وحتما لاغرمیشی

فقط خدا
خب عین پیکر تراشیه دیگه منم همینو میگم نکن به هر حال اصن چنتا فیلم دیدم یارو نمیتونست اصن راه بره، ا ...

پیکرتراشی نه گلم بزن توگوگل ببین 

این سه تاسوراخ زیرسینه اس معده وکوچک میکنن وبعدعیپهو دستگاه منگنه منگنه میکنن

فقط خدا
عزیزمی این چه حرفیه مرسی از نظرت🤗من از زمانی که خودمو یادمه همیشه چاق بودم شل شدن وهمه اینا بهتر از ...

اتفاقا دکترش به همسرش میگفت اجازه ندادن اینکه خانومت حراحی نکنه جنایته اون داره عذاب میکشه بذارراحت زندگی کنهخواهرشوهرم یه سال بعدش حامله شد اصلا اضافه وزن نداشت وبچشم سالم دنیا اومد خداروشکر

فقط خدا
اره گلم اونم کورتن انقدرچاقش کرده بودفقط ممنوعات نخورمثل نوشابه شیرینی چیپس پفک شراب چون معده رووامی ...

تو اون چیزایی که گفتی فقط چند ماه یه بار چیبس میخورم ولی وقتی عمل بشی مجبوری رعایت کنی مرسی نازنینم

اتفاقا دکترش به همسرش میگفت اجازه ندادن اینکه خانومت حراحی نکنه جنایته اون داره عذاب میکشه بذارراحت ...

خداروشکر اره به خدا چون ده سال دیگه با این وزن کلی مریضی میاد سراغمون من الان فشار وقند دارم وکلی مشکلات کمر درد وپا درد .... با ۳۴سال سن