2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پسر من سه ماه پاییز بزور میرفت خیلی وابسته بود گریه میکرد نمیزاشت من بیام خونه ولی الان دیگه عادت کر ...

الهی ،پسر منم خوب نیرفت بعد همش میگه ی بچه های بهم گفته عموم تفنگ داره دیگه نمیره همش ترس داره بچم🥺

وزن اولیه ۸۷———-وزن الان۸۳——وزن هدف ۶۸
الهی ،پسر منم خوب نیرفت بعد همش میگه ی بچه های بهم گفته عموم تفنگ داره دیگه نمیره همش ترس داره بچم🥺

مربیاش باید خوب باشد تا بچه عادت کنه من بیشتر برا خجالتی بودن و ارتباط برقرار کردن با همسالانش میفرستمش

منم پسرم اردیبهشت ۹۷ میخام یکسال دیرتر بفرستمش خیلی کوچولوعه بچم

عزیزم

من نمیدونم زمان ما پیش دبستانی نبود ک یهو ۷سالگی کلاس اول الان بچن کوچولوان باید برن پیش!!

من از مدیر مدرسه پرسیدم اجباریه؟؟گفت اره چون ی سری حروف و اعدادو رو‌یاد میدن تو پیش و بچه ها عقب میمونن

عزیزم من نمیدونم زمان ما پیش دبستانی نبود ک یهو ۷سالگی کلاس اول الان بچن کوچولوان باید برن پیش!! م ...

منم میخام کلا یکسال دیر بفرستم دیگه

۶ سالگی بره پیش

۷ سالگی اول

والا اللن پسر من عددای ۳ رقمی هم بلده

۱ ساله کلاس زبان میره

بلز میره

سفال میره

الکی بچرو واسه چی از ۵ سالگی بفرستیم پیش

گناه دارن به خدا نیمه اولیا

منم میخام کلا یکسال دیر بفرستم دیگه ۶ سالگی بره پیش ۷ سالگی اول والا اللن پسر من عددای ۳ رقمی هم ...

پسر منم بلز میره و کمی هم زبان بلده از رو فیلم اموزشی ولی درمان من هیچ اسراری ب یادگیری براش تاحالا نکردم همیشه هم میگم هر چی خودش دوست داشت ولی این پیشو نمیتونم درک کنم خیلی ناراحتم همش میگم کوچولوعه انقدم مظلومه دلم کبابه برا بچم😓🥺

پسر منم بلز میره و کمی هم زبان بلده از رو فیلم اموزشی ولی درمان من هیچ اسراری ب یادگیری براش تاحالا ...

اره گناه دارن

همین کلاسا نمیذاره بچه ها عقب بمونن نگران نباش.

منکه کلا میخام یکسال دیرتر بذارمش پیش و اول

فعلا همین کلاساشو ادامه میدم