2777
2789
عنوان

بلوغ زودرس لطفا راهنماییم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 38760 بازدید | 110 پست
نه زیر ۸ زودرسه

یعنی رو ۸ نرمال حساب میشه؟وای چقدر مادر بودن فکر  و خیال و سختی داره،دخترت چند کیلو هست عزیزم

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزدلممم.تنت سالم باشه. دختر من الان ۱۴۸ سانته.

اره عزیزم از من که گذشت دیگه 

ولی حتما حتماااا ببرش دکتر شاید بشه یکی دوسال به تاخیر انداختن

گناه داره از الان درگیر  شه

میشه دعا کنی من و عشقم امسال بهم برسیم❤️
آخه پس لکه های روی لباس زیرش چی؟😔

چون اوایلشه ان شاءالله حتما راه برای تاخیر داره

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)
آخه پس لکه های روی لباس زیرش چی؟😔

من خودم وقتي اون زمان پريود شدم دو ماه اول فقط لك بيني بودم

بعدم بنظرم هنوز موهاي زير بغل دخترتون به اون صورت در نيومدن و هنوز پروسه بلوغش تكميل نشده

من دخترم 7 سالشه،موهای زائد داره،سینشم احساس کردم داره رشد میکنه،چند روز پیش بردم دکتر غدد سونو گرفت واندازه دور مچ،خداروشکر مشکلی نداشت،دکتر گفت موی زائد از شیش سالگی شروع میشه نباید نگران باشین،سینه هاشم بخاطر تپلی هست،حالا شما هم ببرین ببینین چی میگن

من دخترم 7 سالشه،موهای زائد داره،سینشم احساس کردم داره رشد میکنه،چند روز پیش بردم دکتر غدد سونو گرفت ...

باشه عزیزم ولی به نظرم به یه. دکتر اکتفا نکن.دختر‌من ۷ سالگی موی زائد نداشت

2790
2778
2791
2779
2792